L'emperador Star Wars

El Senador Palpatine de Naboo va començar la seva carrera política sense fer massa enrenou i mostrant-se com un home humil i recte al servei de la democràcia a la Galaxia. Però aquesta aparença amagaba un destí més fosc que es va anar forjant en anys de trames a l’ombra, fins que guiat pel costat fosc de La Força, va instaurar l’Imperi i amb ell el terror i l’opressió a tots els planetes de l’espai.

Va començar amb una habil maniobra que el va convertir en Canciller Suprem i posteriorment l’escolliren com a President de la República. Amb el temps es va dedicar a eliminar aquells que s’oposaven al seu creixent poder, va fer eliminar tots els Jedi i va construir un potent exèrcit capitanejat per Darth Vader.

Darth Vader Star Wars

Conegut pel seu vestit negre i la seva profunda respiració, Darth Vader és el més temut de les forces imperials. Però una vegada va ser un Jedi de nom Anakin Skywalker, que es va deixar seduïr pel costat fosc de la Força.

Va passar la infància en un inhòspit planeta on vivia com a esclau al costat de la seva mare. Fins que uns Jedi es van creuar en el seu camí i van aconseguir lliberar-lo i entrenar-lo en els secrets de la Força, fent realitat els seus somnis de convertir-se en pilot estelar i viure grans aventures.

Però amb els anys va començar a sentir-se frustrat perquè creia que el seu mestre Obi-Wan no el deixava progressar prou. I després d’una lluita entre els dos, Anakin es va deixar seduïr pel costat fosc de la Força i enfundar en el seu mític casc negre es posà a les ordres de l’emperador Palpatine. Però no sabia que un dia, el seu fill Luke l’acabaria trobant i l’ajudaria a fer les paus amb si mateix i complir la profecia retornant l’equilibri perdut a la Força.

Stormtroopers Star Wars

Els soldats de les forces imperials vestien una armadura blanca a peces que els permetia certa agilitat i mobilitat per intentar qualsevol insurrecció enemiga. A més els permetia portar granades, pistoles làsser i mini-torpedes.

Els troopers servien tant a les naus com a les bases terrestres establertes per Palpatine i n’hi havia esquadrons especialitzats en operacions aquàtiques, terrestres, aèries i fins i tot dels serveis d’intel.ligència. El seu entrenament era tant físic com en les doctrines del Nou Ordre imperial, i no se’ls permetia fer preguntes ni qüestionar ordres.

Guardia Reial Star Wars

Completament coberts per una capa i una màscara vermelles, els membres de la guardia personal de l’Emperador són seleccionats entre aquells de més rang que compleixen les exigències d’estatura, força, intel.ligència i lleialtat.

Són elegants i letals a la vegada, i els va crear el mateix Palpatine al marge de la resta de forces imperials, per a protegir-lo en els seus viatges per qualsevol racó recòndit de la galàxia.

Tarkin Peter Cushing Star Wars

De ben jove, Tarkin era un governador amb sed de poder que va donar recolzament a Palpatine en les seves obscures maniobres. Bon estratega, alt i de mirada penetrant, és un dels oficials més respectats i temuts de l’Imperi. A ell es deu el Manual de Doctrina de l’Imperi que entre d’altres coses, suggereix “dominar a través de la por a la força, en lloc de la força en sí mateixa“.

Va ser un dels pocs en assolir el màxim rang de l’Armada com a Gran Moff, i només havia de donar comptes dels seus actes al mateix Emperador. Fou clau en la direcció de l’Estrella de la Mort i en una demostració de gran poder i crueltat, va fer destruïr el planeta Alderaan davant dels ulls de la Princesa Leia.

Almirall Piett Star Wars

Graduat amb honors a l’Acadèmia Imperial, Piett va començar com a Comandant d’un esquadró de patrulla. Però amb el temps va acabar assignat a una de les naus més poderoses de l’univers, el Super Destructor Estelar Executor.

Allí, mentre es dirigien a eliminar la base rebel de Hoth, Piett va tenir un ràpid ascens a almirall quan les ineficàcies del seu predecessor van fer enfadar tant Darth Vader que el va ofegar amb una demostració de l’ús de la Força.

Ja convertit en l’Almirall Piett, va ser l’oficial de més permanència en vida en aquest rang. Però un error de càlcul sobre la capacitat ofensiva de les tropes rebels va acabar amb la seva vida quan l’Executor es va estavellar contra la segona Estrella de la Mort.

Moff Jerjerrod Star Wars

Després de fer carrera a l’armada imperial Jerjerrod havia estat promocionat per dirigir un dels departaments del Ministeri d’Energia de l’Imperi. Però també se li va encomanar la difícil missió de supervisar la construcció de la segona Estrella de la Mort sobre la lluna de Endor.

Això implicava reportar directament a l’Emperador i Darth Vader de tot el què s’anava fent, i no tenir-les totes quan els havia de comunicar que hi havia retrassos o problemes.

La seva obra va ser la seva tomba ja que va morir quan els rebels van aconseguir fer esclatar el reactor de l’Estrella de la Mort.

General Veers Star Wars

Veers era el jove fill d’una familia de classe treballadora i llarga tradició militar. Ben aviat es va allistar a l’Acadèmia i llicenciat amb el grau de tinent va assumir el control d’una Divisió Blindada d’Asalt de l’Armada Imperial.

Diferents actes heroics com a membre del Nou Ordre de l’emperador el van fer ascendir ràpidament. Després d’escapar de la destrucció de la primera Estrella de la Mort, Darth Vader el va reassignar al SuperDestructor Estelar Executor, per substituïr a un general que havia ‘mort sobtadament’.

El seu moment estelar a l’episodi V va ser quan va capitenajar les tropes de AT-T que van enfrontar-se als soldats rebels al planeta Hoth. Tot i guanyar, d’aquella batalla en va sortir pels pèls i va acabar confinat en una cadira de rodes i suportant la deshonra que un dels seus fills desertés de l’Imperi per afiliar-se amb els rebels.

En aquest especial<< AnteriorSegüent >>

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies