Luke Skywalker Star Wars

Un jove granger de Tantoine. Viu amb els seus oncles i somia amb aventures a altres galàxies. Un dia compra dos androides de protocol que porten un missatge de socors d’ una misteriosa noia que demana l’ajuda d’un tal Obi-Wan Kenobi.
Aquest és el punt de partida d’un dràstic canvi de vida pel jove Luke, que el conduirà al misteri dels Cavallers Jedi i a la Força, a la seva germana i a un pare, a qui potser no hagués volgut conèixer.

 

Leia Organa Star Wars

No crida, ni plora desconsolada mentre espera que la rescatin de les urpes d’un drac. No resulta ben bé com les princeses de contes infantils, prefereix unir-se a la resistència contra l’Imperi que les llàgrimes.
Valenta, i autoritària, sembla que es porti millor amb el Luke que no amb el Han…però només ho sembla.

 

Han Solo Star Wars

Atractiu contrabandista, cínic i pocavergonya amb bons sentiments. Va guanyar la seva nau, “El Halcon Milenario” en una aposta. Intenta no mesclar-se a l’aventura i inicialment, només ho fa pels diners. Al final acabarà sent protagonista. La seva mala fama el precedeix i sembla que ho tingui difícil per conquerir a la noia…o no.

 

Obi-Wan Kenobi Star Wars

Els seus ulls han vist un munt de coses: la caiguda de la República Galàctica, l’ascens de l’Emperador, la traïció del seu deixeble Anakin…ara viu retirat. És un dels pocs que segueix sent un cavaller Jedi. La seva topada amb Luke el traurà del seu exili.

 

C3PO-R2D2 Star Wars

Sense R2D2 Obi-Wan mai no hagués rebut el missatge desesperat de la Princesa Leia i Luke no hagués entrat a l’aventura. Expert en reparar maquinària, la Trilogia li deu un munt de coses a aquest capgròs menut.

C-3PO és un androide de protocol que intenta facilitar les relacions entre humans i robots fins que algú fart de sentir-lo el desconnecta. Coneix més de sis milions de formes de comunicació diferents…i xerra, i xerra fins l’esgotament dels altres!!

 

Chewbacca Star Wars

És un wookie pelut, enorme i amb males puces. Copilot del “Halcón Milenario” i fidel amic de Han Solo, qui el va alliberar de la prisió imperial i a més és l’únic que entén els seus grunys.

La Princesa ho té clar, és “un felpudo con patas” (no sé pas si la normalització lingüística convertiria la frase en “catifa amb potes”), però allà està en totes les aventures.

En aquest especial<< AnteriorSegüent >>

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies