darth sidious

Pocs saben que rera de la diplomàtica aparença del Senador Palpatine de Naboo s’amaga un Lord Sith molt poderós que està fent anar tothom per allà on ell vol.

En el segon episodi, aconsegueix que el Senat li doni poders extraordinaris com a Canciller Suprem. Amb els seus nous poders, i un acabat d’estrenar exèrcit de clons, aconseguirà fer-se l’amo absolut, enderrocar la República i convertir-se en l’emperador d’un Imperi cruel. També aconseguirà atreure a Anakin al costat fosc de la força i convertir-lo en el seu fidel Darth Vader.

Anakin_Vader

Rera la seva mascara i la seva respiració cavernosa, s’amaga el que un dia va dir-se Anakin.

Esclau quan era un nen a Tatooine va ser rescatat per dos jedis i van conduir-lo pel camí de la força. L’ambició, la gelosia i un amor prohibit per Padmé Amidala el conduirà de mica en mica al costat fosc de la força i a convertir-se en aquest fosc personatge.

Tindrà dos fills bessons que seran la nova esperança de la República que ell va ajudar a destruir i que al mateix temps el salvaran del seu fosc destí.

El tercer episodi ens mostrarà el pas d’Anakin Skywalker a Darth Vader.

Losr Tyranus

Elegant i carismàtic, el comte Dooku és el cap del moviment planetari separatista que està dinamitant els ciments de la República. En el passat Dooku va ser un cavaller Jedi, però després d’abandonar l’ordre Jedi s’aïlla en un remot planeta vermell anomenat Geonosi. Dooku camina rera l’ombra de Palpatine i li portarà problemes a Obi-Wan.

darth maul

Alumne de Lord Sith, és enviat per aquest per eliminar Jinn i Kenobi en el primer episodi i, en última instància, la reina Amidala.

Té una espasa de doble tall. S’enfronta en un duel mortal amb Jinn i Kenobi i encara que acaba amb el primer, el jove Obi-Wan aconsegueix derrotar-lo.

Un malvat de poques paraules i d’espectacular aparença va ser una pena que George Lucas no aprofités i li allargués la vida en un altre episodi.

En aquest especial<< AnteriorSegüent >>

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies