"Més maleït karma" de David Safier
7Valoració
Puntuació dels lectors: (0 Vots)
0.0

“Maleït Karma” (Empúries/Seix Barral) va suposar el debut de l’alemany David Safier. L’éxit i el punt de partida per la publicació d’altres novel·les on l’humor, la ironia i unes històries rocambolesques són el segell de la casa. Ara torna als orígens amb “Més maleït karma”.

“Maleït karma” és una història sobre la redempció, segons l’autor. També ho és “Més maleït karma”. Aquest nou relat el protagonitza la Daisy, una noia amb una vida  que és un caos de festes, alcohol i relacions d’una nit. La seva carrera d’actriu es troba en via morta i està que els seus companys de pis la facin fora per no pagar. El destí o la fatalitat fa que la seva vida es creuï amb amb l’estrella de Hollywood del moment, l’actor Marc Barton. La seva relació comença malament i acaba fatal quan moren junts en un accident de cotxe. Això no serà tot, la seva acumulació de mal karma durant la vida els convertirà en formigues dins d’un cau fosc. No tindran altre remei que acumular bon karma per ascendir en l’escala de la reencarnació i evitar que en Jannis, el millor amic de la Daisy, i la Kelly, la dona d’en Marc, es converteixin en parella.

Us confessaré unes quantes coses. M’ho vaig passar molt bé amb “Maleït karma” té el punt just d’ironia i història rocambolesca que m’agrada. Quan em va arribar “Més maleït karma” vaig pensar: “Com? Una altra vegada?”. La història de “Maleït karma” estava tancada i aquell nou llibre semblava, simplement, un calc per aprofitar l’èxit. Però abans de criticar havia de llegir-la i us he de dir que vaig trigar només tres dies. Sí, és molt el mateix i segueix la mateixa estructura però continua mantenint el mateix to amè i irònic.

El vaig llegir d’una tirada i m’ho vaig passar molt bé. Res venia de nou com a “Maleït karma”, però la creació dels nous personatges, la recuperació de vells i les aventures que passen fins arribar a aconseguir la seva redempció donen una bona combinació d’humor, tendresa i aventura. Si us va agradar “Maleït karma” no passeu recança segur que “Més maleït karma” us fa passar una bona estona. És un Safier cent per cent.Editorial: Grup 62
Web editorial
ISBN: 978-84-16367-28-3
Pàgines: 320
Preu: 16.50€


Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies