Humor humà
8Valoració
Puntuació dels lectors: (0 Vots)
0.0

Carme Pla arriba al Maldà amb Humor Humà: un conjunt de contes de Pere Calders, Santiago Rusiñol, Jesús Moncada i Josep Carner, units pels enginyosos aforismes de Joan Fuster.

L’hora en punt, Mig d’amagat, Per si algú m’escolta, La mosca, Miratge, L’art d’endevinar, Vocacions imparables, La sort a cegues, Invasió subtil i L’exprés de Pere Calders, L’amor de Santiago Rusiñol, Aparició providencial de la sardina i Paraules des d’un oliver de Jesús Moncada, i Pintor d’un sol quadre de Josep Carner són la petita llarga llista de contes que Carme Pla decideix explicar-nos a Humor Humà.

Sota la direcció de Marta Pérez, actriu i directora formen la unió perfecta, amb aires inconfusibles de T de Teatre i l’estil únic i fresc de LaPla. No només fan una magnífica elecció dels contes d’aquests quatre autors catalans, sinó que, a més, ho enllacen tot amb els aforismes de Joan Fuster. I tot amb la millor narradora possible per aquest tipus d’espectacle: Carme Pla.

Humor Humà, Carmen Pla

L’actriu demostra una varietat de registres pròpia de les millors actrius de teatre, i manté sempre al públic amb l’interès necessari per seguir la seva narració. L’humor que ens transmet la protagonista varia del negre a l’absurd, passant pel naturalista, per tots els gustos i colors, per tal que el públic senti una connexió especial amb el que més li agradi, però no perdi l’interès per la resta.

L’escenografia, senzilla però eficaç, dóna molt de si per deixar volar la imaginació de qui està actuant i de qui està escoltant, i ofereix un munt de possibilitats a l’hora d’explicar les peripècies dels protagonistes dels quatre autors. L’àmbit tècnic acaba d’arrodonir la dolçor i delicadesa a la qual ens té acostumats El Maldà.

Humor Humà és, doncs, un espectacle bonic, encisador i, fins i tot, màgic, on l’humor n’és el denominador comú en aquest viatge per alguns dels millors contes de la cultura catalana. Carme Pla es posiciona com la millor guia i, amb la seva naturalitat i intel·ligència interpretativa, fa d’aquestes narracions una obra totalment recomanable.Dates: 11 Novembre a 6 Desembre
Teatre: Maldà
Direcció: Marta Pérez
Repartiment: Carme Pla
Escenografia: Elena Feliu
Vestuari: Mamen Duch


Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies