La FOX estrena “The Grinder”, una comèdia sobre un actor que ha estat interpretant a un advocat durant 8 anys i ara, acabada la seva sèrie, decideix dedicar-se realment a la justícia.

Aquesta temporada, Rob Lowe torna a la televisió per la porta gran amb tres sèries: “You, Me and the Apocalypse”, “Moonbeam City” i la que ens concerneix ara mateix, “The Grinder”. Després de la seva última aparició televisiva amb el personatge de Chris Traeger a “Parks and Recreation”, sembla que les coses li van molt bé a Lowe i la seva carrera va en alça.

A “The Grinder”, l’actor es fica en el paper d’un altre actor anomenat Dean Sanderson, Jr., qui torna al seu poble natal en finalitzar la llarga sèrie que havia estat protagonitzat durant anys interpretant un advocat. Casualment, el seu germà Stewart (Fred Savage, el nen crescut de ”Aquellos maravillosos años” i de “La princesa prometida”) treballa realment d’advocat i Dean decideix unir-se a la seva firma al·legant que la seva experiència televisiva el fa mereixedor dels coneixements legalistes.

The grinder FOX

La cadena nord-americana FOX estrena una sèrie sobre advocats normal i corrent amb un únic punt de falsa originalitat: un actor que interpretava a un advocat i que ara n’és un de veritat. Però diem que aquesta originalitat és falsa perquè tots els casos s’acaben resolent de la mateixa manera que Elle Woods resolia els seus. Entre un llenguatge legal enrevessat, unes promeses compensatòries que no pot complir i uns casos molt rutinaris però que semblen impossibles, Dean acaba sempre tenint sort i guanyant el cas d’alguna manera molt poc treballada.

L’atracció resideix, doncs, en l’estrella de l’espectacle, Rob Lowe. La seva actuació demostra que no passa de moda i que, amb els seus 51 anys tan ben portats, segueix sent capaç de fer-nos riure i creure’ns el que diu en veu del personatge. Tot i no haver-se caracteritzat mai per la seva qualitat interpretativa més enllà de la correcció i dels personatges fets a la seva mida, Lowe segueix sent un actor que amb qualsevol paraula ens pot fer riure fent d’ell mateix. La maledicció de la seva veu el fa massa reconeixible per a creure’ns que no és un actor interpretant un personatge, però el seu carisma i energia fan dissipar tot dubte de com ens agrada Rob Lowe.

Tot i la poca feina que sembla que comporta escriure un guió per “The Grinder”, sembla que al públic nord-americà li fa bastant el pes. La FOX va començar amb peus de plom la producció, però sembla que ja està més engrescada gràcies a les bones crítiques i audiències, i ha demanat que aquesta temporada estigui composta de 22 capítols. Esperem que duri molt i que Rob Lowe ens pugui seguir traient un somriure amb una sèrie entretinguda, fàcil i perfecta per una tarda de diumenge.THE GRINDER

Creadors: Jarrad Paul i Andrew Mogel
Directors: Jake Kasdan, Jay Chandrasekhar, John Hamburg, Matt Sohn i Phil Traill
Intèrprets: Rob Lowe, Fred Savage, Mary Elizabeth Ellis, Natalie Morales, Hana Hayes, Connor Kalopsis i William Devane
Productors executius: Rob Lowe, Scott Silveri, Jake Kasdan, Melvin Mar, Nicholas Stoller, Jarrad Paul, Andrew Mogel i Ben Wexler
Durada dels capítols: 25 minuts
Data d'estrena: 29 de setembre de 2015 (Estats Units)
Cadena Emissió: FOX

Web oficial


Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies