Sicario
6Valoració
Puntuació dels lectors: (1 Vot)
6.4

Denis Villeneuve ens va convèncer amb “Prisoners”, ens va fer enfadar amb aquell final d’”Enemy” (i sé que molts l’adoren) i ens deixa mig indiferents amb aquest “Sicario” malgrat comptar amb Benicio del Toro, Emily Blunt i Josh Brolin.

A la zona fronterera sense llei que s’estén entre els Estats Units i Mèxic, Kate Mercer, una idealista agent de l’FBI, és reclutada per Matt Graver, un oficial de les forces d’elit governamentals, per ajudar en la creixent guerra contra les drogues. Liderat per Alexandre, un enigmàtic consultor amb un passat fosc, l’equip s’embarca en un viatge clandestí que obligarà Kate a qüestionar-se tot allò en el que creu si vol sobreviure. Aquest és el punt de partida de“Sicario”el film dirigit per Denis Villeneuve i interpretat per Benicio Del Toro, Emily BluntJosh Brolin.

“Sicario” és una pel·lícula en clau de thriller on el motor de la qual és la venjança. El director de “Presoners”, “Incendies” o “Enemy” ens porta un film amb unes escenes d’acció força contundents que comença semblant una cosa i acaba sense rumb, desconcertant i, fins i tot, avorrint. Tècnicament no se li pot retreure res, tampoc a nivell interpretatiu amb un Benicio del Toro que fa un d’aquests papers d’home enigmàtic que se li donen millor i una Emily Blunt, brodant el paper d’una jove agent que encara creu en la llei i en l’honestetat.

Sicario Emily Blunt

Però “Sicario” no acaba de funcionar. El pròleg impacta, Sí. El director canadenc sap crear atmosferes de perill i d’inseguretat amb habilitat. La primera part de la pel·lícula capta l’atenció però de mica en mica la trama es perd entre els clars obscurs de les escenes, les diverses temàtiques que vol tocar i, sobretot, el personatge d’Emily Blunt entra en deriva perduda en una trama on sembla que ja no faci ni falta. El final continua sent contundent com ho és el principi, fins i tot més, però la indefinició que s’ha anat produint pel camí genera que s’acabi rebent amb una certa indiferència i fredor. Una pena.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies