De la mà Ryan Murphy (“Popular”, “Nip / Tuck”, “Glee”, “American Horror Story”) arriba una comèdia de terror o un terror de comèdia, com vulgueu. Una bogeria adolescent petarda que us horroritzarà però, probablement, no en el bon sentit de la paraula.

“Scream queens”, una producción de Ryan Murphy (“Glee”, “American Horror Story”), Brad Falchuk (“Glee”, “American Horror Story”) i Ian Brennan (“Glee”), és la nova aposta de la cadena Fox. Una “comèdia de terror” protagonitzada per Emma Roberts, Ariana Grande, Billie Lourd, Abigail Breslin, Jamie Lee Curtis , Skyler Samuels, Lea Michele, Keke Palmer, Nick Jonas i Diego Boneta, entre altres.

La sèrie comença explicant com el 1995 la fraternitat Kappa Kappa Tau és testimoni de la mort d’una noia en donar a llum a la casa de la fraternitat. Un misteri sense resoldre que es reobre vint anys després quan ressorgeix “The Red Devil”, la mascota de la universitat que amaga rere la seva màscara un assassí implacable.

Scream queens

Ara la casa de les KKP està liderada per Chanel Oberlin (Emma Roberts). Sota el seu poder, una mena de minions de les que no se sap el nom real…només són Chanel # 2, Chanel # 3 (Billie Lourd) i Chanel # 5 (Abigail Breslin). Quan la degana Cathy Munsh (Jamie Lee Curtisveu com són les regles de la fraternitat, obliga les noies a acceptar a qualsevol persona que vulgui ser membre. Així s’incorporen Grace (Skyler Samuels), Hester (Lea Michele) i Zayday (Keke Palmer), tres noies que no entren dins de l’estàndard de la germandat.  Mentre “The Red Devil” comença a fer vessar sang de les maneres més diverses i les noies de la Kappa Kappa Tau són les seves víctimes preferides.

Es pot culpar a “Scream queens” de moltes coses però no de no tenir un segell Murphy innegable. La sèrie mescla elements de “Glee”, l’aire retro de cinema de terror dels 90 (per alguna cosa té una de les representants d’aquell cinema Jamie Lee Curtis) o el pijerio petardil de “Fuera de onda”. De morts, un munt i alguns dels assassinats memorables per animals o per detalls ridículs que desconcerten més que la mort en si.

Scream queens

“Scream queens” no és una sèrie que hagis de prendre’t seriosament. És una paròdia bizarra, petarda, mamarratxa… El tema és si ets capaç de mirar-la sense horroritzar-te de què ho estiguis fent. És una sèrie passada de voltes que un es mira pensant: “què dimonis faig mirant-me això?” però continues i amb la boca oberta de sorpresa observes com una de les víctimes del dimoni vermell whatsappeja els crits com la cosa més normal del món. I mentre busques una lògica que no té, allà estàs, acabant tot el capítol.

Tot i la gran campanya de promoció que FOX ha fet per a ‘Scream Queens’, l’estrena s’ha saldat amb unes dades més que discretes reunint 4 milions d’espectadors. ABC, la seva competidora, va viure el cas contrari, ja que “The Muppets” sí que va triomfar en la seva estrena amb 9 milions d’espectadors. Malgrat que les audiències han continuat baixant (però amb bones visualitzacions a internet), la cadena FOX ha renovat “Scream queens” per a una segona temporada. Els rumors són que només quatre personatges sobreviuran de la primera, que passarà en un campament d’estiu (un altre dels paradigmes del cinema de terror dels 90) i sona el nom de Lady Gaga.

“Scream queens” és una sàtira exagerada fins l’extrem que és fàcil pensar que només són escenes sense solta ni volta una rera l’altra. Tot està estirat fins al ridícul -els personatges (només heu de veure a la guarda de seguretat o a la fan de Taylor Swift), les situacions, les converses, la trama – tant que costa no saber si Murphy ens pren el pèl amb la proposta o posar-te a jugar amb les seves regles, siguin les que siguin.SCREAM QUEENS

Creadors: Ryan Murphy, Brad Falchuk, Ian Brennan
Directors: Brad Falchuk, Ian Brennan, Bradley Buecker, Ryan Murphy i Michael Uppendahl
Intèrprets: Emma Roberts, Ariana Grande, Billie Lourd, Abigail Breslin, Jamie Lee Curtis , Skyler Samuels, Lea Michel, Keke Palmer, Nick Jonas i Diego Boneta
Productors executius: Ryan Murphy, Brad Falchuk, Ian Brennan i Dante Di Loreto
Durada dels capítols: 45 minuts
Data d'estrena: 22 de setembre de 2015 (Estats Units)
Cadena Emissió: FOX

Web oficial


Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies