Els murcians Second ens visitaran a la sala Bikini el proper 6 de novembre per tal de presentar el seu vuitè treball , Viaje Iniciático (Hook/Altafonte, 15), una obra que ha suposat l’abandó de la banda del seu segell discogràfic (Warner, amb qui encara tenien signat un disc més), per passar-se al crowdfunding i gaudir així de més llibertat per a la creació.

A la producció de l’àlbum, Second es retroba amb Juan Antonio Ross – que ja va produir el disc en directe del grup, 15 – un músic experimentat i amic de la banda, que ha posat tot el seu carinyo i savoir faire a la feina.

Second és un grup molt consolidat, que porta més de 15 anys (des del 1997) voltant pel panorama nacional malgrat la seva joventut, i que, després de començar la seva trajectòria fent un pop rock molt britànic (i cantat en anglès), han anat, poc a poc, però especialment des de finals de la dècada dels 2000, agafant volada i fent-se habituals dels festivals indie espanyols.

Second

Second es mou bé tant en discos lluminosos i ballables com en discos més foscos i intimistes, tenint sempre un segell propi i especialment reconeixible gràcies a la particular veu del seu cantant, Sean Frutos. Dels seus caps han sortit alguns dels que ja són considerats hits de la música nacional actual com “Rincón exquisito“, “2502“, “Más suerte” o “Muérdeme“. A ells se sumarán els temes del nou disc, com el primer single “Primera vez“.

Però després de quasi dues dècades de trajectòria en continua evolució i potser per la seva dilatada complicitat entre els membres, on els murcians s’acaben de guanyar els adeptes a grapats és sobre els escenaris. No en va els directes de Second són contundents, viscerals i molt potents.

Second són Sean Frutos a la veu, Jorge Guirao a la guitarra, Javi Vox a la guitarra i teclats, Fran Guirao a la bateria i Nando Robles al baix.Quan: 6 de Novembre, 2015
On: Sala Bikini
Preu: 15€
Compra entrades


Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies