Molt soroll per no res
7Valoració
Puntuació dels lectors: (0 Vots)
0.0

La Sala Gran del TNC estrena aquesta temporada Molt soroll per no res, el clàssic de William Shakespeare, aquesta vegada amb una producció cinematogràfica dels anys cinquanta com a teló de fons.

Què millor per començar el curs teatral que una comèdia musical? Una comèdia musical adaptada per Marc Artigau i dirigida per Àngel Llàcer. El primer ja ens va demostrar la seva idoneïtat per a un projecte com aquest amb la seva comèdia poètica musical Aquellos días azules, i el segon… El segon és Àngel Llàcer.

El conflicte amorós entre Benedicte i Beatrice es muda ara al Hollywood dels anys 50 per tal que els seus protagonistes cantin, ballin i, sobretot, enamorin. I això busca l’espectacle: enamorar al públic. Fer que cada membre de l’audiència marxi de la sala amb un sabor a petó a la boca i amb moltes ganes de cridar als quatre vents que està enamorat de la vida. Una injecció de felicitat i bon rotllo per animar la setmana i, fins i tot, el mes. I és que el “let’s do it, let’s fall in love” no marxa del cap tan fàcilment.

Molt soroll per no res

El teatre clàssic es modernitza i el TNC aposta per una versió broadwayniana de la famosa obra de Shakespeare. I aposta també per Àngel Llàcer i tot el seu desplegament tècnic, musical i escènic que, de ben segur, ha suposat un gran pressupost. Però un pressupost molt ben utilitzat, tot sigui dit. Música en directe, llums, colors i molta alegria són els components que formen aquest espectacle i el fan funcionar perfectament.

Les actuacions dels protagonistes Bea Segura i David Verdaguer estan al nivell del text i el muntatge, i aporten una frescor molt ben rebuda a l’obra. Els tretze actors que els acompanyen a escena (entre ells Àngel Llàcer en el paper del mateix director) fan la seva feina a la perfecció i es converteixen en còmplices d’algunes de les escenes més divertides.

Molt soroll per no res funciona molt correctament amb un text entretingut i una direcció ben pensada. Un espectacle allunyat de la mediocritat amb una funcionalitat atractiva i encisadora.Teatre: TNC Sala Gran
Web teatre
Autor del text: William Shakespeare
Direcció: Àngel Llàcer
Direcció musical: Manu Guix
Intèrprets: Clara Altarriba, Lloll Bertran, Oriol Burés, Enric Cambray, Jordi Coll, Bernat Cot, Àngel Llàcer, Albert Mora, Òscar Muñoz, Aida Oset, Victòria Pagès, Marc Pociello, Bea Segura, Albert Triola, David Verdaguer

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies
X