La abuela y su gato gordo
6Valoració
Puntuació dels lectors: (0 Vots)
0.0

El gat. Aquest animaló enigmàtic i pelut (o no) que sempre se surt d’amb la seva, que sempre et sorprèn, que et fa enfadar de tant en tant, que tan aviat et treuen de les teves caselles com te’ls menjaries a petons. Els gats són tot un filó i el món del còmic ho té clar, i mai millor dit el de “món”, d’Est a Oest, de Nord a Sud, des de Garfield amb el seu lasanya, o el gat gros de l’àvia.

Planeta Cómic segueix publicant les aventures de Gordi, el gat gros del títol que en realitat és una gata, i la seva propietària, una entranyable avieta japonesa. Una sèrie manga obra de Konami Kanata, que ens va fer commoure’ns amb “El Dulce Hogar de Chi”, la història d’aquell bufó gatet que no parava de fer cucades. Però Gordi no és Chi, ni desperta tendresa ni gairebé empatia, però bastant té la gata amb aquest nom, i tampoc és que se’n surti molt ben parada en aquestes petites històries que Kanata va començar a desenvolupar ja en 1987, i que van començar a publicar-se al Japó l’any 2005.

La abuela y su gato gordo (1,2,3,4)

Publicats ja 4 toms de la sèrie, les mini-histories de “La Abuela y su Gato Gorgo” segueixen llegint-se amb fluïdesa, encara que es troba a faltar una mica d’evolució i enginy. Això sí, de la rutinària vida l’àvia i la seva gata es desprèn tota una tradició japonesa que com a mínim resulta interessant. I els dibuixos de Kanata cal reconèixer que són tan expressius com a plens de vida.Editorial: Planeta Cómic
Web editorial
Pàgines: 170
Preu: 9,95 €
Guió: Konami Kanata
Dibuix: Konami Kanata
Format: Rústica sense solapes amb s/cub. Blanc i negre. 12,8 x 18 cm
ISBN: 978-84-16051-82-3


Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies