Diana Krall inaugura el 47 Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona aquest proper 26 de setembre a l’Auditori del Forum, on ens presentarà el seu darrer treball Wallflower.

Wallflower és el seu dotzè àlbum d’estudi, un recull de clàssics del pop tan coneguts com Desperado dels Eagles, California Dreamin’ de The Mamas and the Papas, Sorry Seems To Be The Hardest Word o Wallflower de Bob Dylan, amb els que Krall s’allunya dels estàndards del jazz i amb els què Krall delectarà al seu públic tot acompanyada pel conjunt format per l’habitual Anthony Wilson, Dennis Crouch, Stuart Duncan, Karriem Riggins i Patrick Warren.

A mig camí entre el jazz i la bossa nova, les versions que ofereix Krall de tots aquests clàssics -triats per ella mateixa a partir dels seus gustos més personals- són força aconseguides. Segueixo tenint la teoria que és la veu de Krall la que acompanya el seu piano i no a l’inrevés, sempre creant un clima molt íntim. A Wallflower, però, és diferent. La majoria de temes al piano els interpreta David Foster i Krall es concentra sobretot en posar la veu. Precisament diuen que en aquest àlbum Krall canta millor que mai,  oferint una veu més càlida. Tot i així, per sort tampoc renuncia a obsequiar-nos amb els seus solos pianístics habituals.

Diana Krall és la veu femenina del jazz que més àlbums ha venut en els darrers trenta anys. I en 12 treballs publicats hem pogut veure moltes versions de sí mateixa. Des d’àlbums força instrumentals com Steppin’ Out, a treballs més adreçats al gran públic com The look of love o l’excel·lent The girl in the other room, amb el que va aconseguir un sonat èxit de vendes tot ampliant el seu públic. És clar que Barcelona espera amb ganes una de les grans cites musicals d’aquest 2015 i que inaugura el Voll Damm Festival, on també podrem veure altres artistes com Chick Corea & The Vigil, Béla Fleck & Abigail Washburn, Barbara Casini Trio o La Locomotora Negra.

Tot i que del seu proper concert s’espera que Krall presenti la totalitat del disc, és habitual que vagi intercal·lant el repertori amb els èxits de la seva carrera com “Let’s fall in love”, “Peel me a grape” o “East of the sun”.

Aquí us deixem el track list de Wallflower:

 1. California Dreamin’
 2. Desperado
 3. Superstar
 4. Alone Again (Naturally)
 5. Wallflower
 6. If I Take You Home Tonight
 7. I Can’t Tell You Why
 8. Sorry Seems To Be The Hardest Word
 9. Operator (That’s Not The Way It Feels)
 10. I’m Not In Love
 11. Feels Like Home
 12. Don’t Dream It’s Over

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies