La visita
7Valoració
Puntuació dels lectors: (1 Vot)
6.0

Shyamalan torna als seus orígens després de provar sort al món de les superproduccions i no sortir molt ben parat.

Després dels sonats fracassos d’”After Heart” i “Airbender”, el director d’”El sisè sentit” presenta una història petita, d’estructura senzilla però sustentada per alguna de les millors qualitats del director hindú.

Dos germans visiten als seus avis materns a Pennsilvania després que, per motius familiars, mai s’haguessin conegut fins ara.

Durant els primers minuts, se’ns situarà en el context de forma clara i concisa, per entendre el motiu del seu estil visual tipus documental, a més de presentar els perfils protagonistes.

A partir d’aquest moment, l’espectador començarà a empatitzar amb els dos joves actors mentre la història agafa forma i guanya en matisos, ja sigui amb al seu caràcter de cinema de terror, com de thriller i drama. Sense oblidar cert toc còmic que malgrat semblar un llast al principi a mesura que avancen els minuts es convertirà en un company de viatge ideal en aquesta sòlida i sòrdida història que balanceja de forma intel·ligent la nostra percepció del terror.

La visita (The visit)

Sembla que el bo de Shyamalan torna a demostrar la seva perícia, amb un enfocament de l’acció minuciós, unes escenes amb la seva càrrega de tensió justa i els seus paranys narratius a les quals ens té acostumats, girs inclosos.

Cert és que té detalls que poden no agradar, com l’”excessiva” qualitat visual de les preses veient l’equip que s’utilitza o algun detall de guió que pot ser feble o fàcilment detectable, però en general funciona molt bé i tanca una història de forma més que digna, amb algunes escenes que recorden el millor del director.

Pot ser que no tingui el calat i la profunditat a la qual ens va acostumar en els seus primers treballs, o la bellesa onírica i visual de “La jove de l’aigua” i “El bosc”, però per descomptat que el director sembla treballar molt millor allunyat del Hollywood més comercial.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies