La pel·lícula del debutant Robert Eggers va ser una de les triomfadores del darrer Festival de Cinema de Sundance i serà distribuïda a l’Estat espanyol per Universal Pictures International Spain.

Bruixeria, supersticions i fenòmens paranormals es reuneixen aLa Bruja” (The Witch), títol inaugural de la 48 edició del Sitges – Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya, que tindrà lloc del 9 al 18 de octubre. Sitges reforça així el seu compromís amb els nous talents del gènere i es consolida com el gran aparador del millor i el més nou del gènere fantàstic internacional.

La producció nord-americanaLa Bruja” (The Witch) està dirigida pel debutant Robert Eggers, que es va alçar amb el premi al millor realitzador a Sundance 2015, convertint-se en un dels nous directors amb major projecció dins el panorama del cinema fantàstic actual.

El film, protagonitzat per Anya Taylor-Joy, Ralph Ineson, Kate Dickie i Harvey Scrimshaw, manté a l’espectador en una atmosfera de malson opressiva en el marc de la Nova Anglaterra de mitjan segle XVII. Una família de colons cristiana, formada per un matrimoni i els seus cinc fills, viu a prop d’un bosc que, segons les creences populars, està controlat per un mal sobrenatural. Quan el seu fill nounat desapareix i els cultius fracassen, els membres de la família es rebel·len els uns contra els altres.

La Bruja combina la vocació de cinema de terror clàssic amb l’especulació històrica i el drama familiar, indagant també en les arrels de la religiositat de la societat nord-americana així com també en la naturalesa del Mal.La Bruja” ha obtingut crítiques brillants dels principals mitjans de comunicació especialitzats com Variety, que la comparava a clàssics del gènere comEl resplandor” de Stanley Kubrick amb tocs deLa cinta blanca” de Michael Haneke, convertint-se en una de les pel·lícules de gènere més esperades de l’any i que arribarà a l’Estat espanyol distribuïda per Universal Pictures International Spain.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies
X