Deathstroke: Dioses de la Guerra
9Valoració
Puntuació dels lectors: (0 Vots)
0.0

Slade Wilson, l’assassí més letal de DC Comics, estrena la seva primera col·lecció en solitari dins del Nuevo Universo DC amb una primera missió que li descobreix els secrets de la seva família.

El guionista i dibuixant Tony S. Daniel s’apodera de la nova entrada al Nuevo Universo DC, Deathstroke: Dioses de la guerra, i ho fa de manera excel·lent. L’autor és ja un dels veterans de DC Comics, on va començar el 2007 fent la portada del número 670 de Batman, i des que es va reiniciar l’univers DC ha estat implicat en sèries com Liga de la Justicia, Action Comics i Superman/Wonder Woman. Així, arribats a 2014, a Tony S. Daniel se li va presentar l’oportunitat de reiniciar a un dels personatges més llegendaris de DC Comics.

Deathstroke és conegut per la seva ferocitat, infal·libilitat i per la violència extrema característica de les seves pàgines. I, encara que en aquesta nova versió del personatge Deathstroke ja és presentat des del principi com un anti-heroi i no com un vilà, les esquitxades de sang i l’agressivitat il·limitada d’aquest segueixen marcant la diferència.

Per explicar el seu nou origen l’autor decideix començar amb una mostra de les habilitats del Terminator en plena acció, per després veure’s involucrat en una enrevessada trama familiar on els seus fills i el seu pare seran els protagonistes d’una història definida per la venjança i el poder incontrolat. I, per rematar la feina, Deathstroke: Dioses de la guerra compta amb aparicions estel·lars de Tigre de bronce, Lady Shiva, Harley Quinn i el mateix Batman, que ajuden a definir el personatge entre un heroi perdut i un dolent amb bons motius.

Deathstroke: Dioses de la guerra

Amb un llapis excepcional i una escriptura sublim, Tony S. Daniel ofereix la millor entrada fins avui d’un personatge tan important com Deathstroke dins del Nuevo Universo DC. Acció, ritme i diversió són els ingredients que, juntament amb la violència gratuïta més justificada del món del còmic, componen aquest magnífic primer tom que no deixa indiferent.Editorial: ECC
Web editorial
Pàgines: 144
Preu: 13,95 €
Guió: Tony S. Daniel
Dibuix: Tony S. Daniel
Format: Rústica a color
Edició Original: Deathstroke núms. 1 a 6 USA


Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies
X