Amor & Shakespeare
8Valoració
Puntuació dels lectors: (0 Vots)
0.0

Vuit actors sobradament reconeguts escenifiquen Shakespeare en un espectable teatral que parla de teatre: al que juguen els personatges de la història. Funció metalingüística per contar com, mentre esperen resoldre un conflicte, dames i cavallers es fiquen en la pell dels subjectes de Los dos hidalgos de Verona i Mucho ruido y pocas nueces.

Teatre dins del teatre amb un resultat ben golós.

Un pacte entre cavallers no permet que la filla del rei de França, a qui interpreta Ariadna Gil, entri a palau. L’espera fora de la cort del rei de Navarra, interpretat per Àlex Casanovas, convida als vuit personatges a disfressar-se i interpretar dos comèdies shakespearianes on l’amor mana, Los dos hidalgos de Verona i Mucho ruido y pocas nueces. És l’adaptació de Trabajos de amores perdidos, un altre dels textos del cèlebre dramaturg, presumiblement escrita al mateix temps que Romeo i Julieta, cap a finals del segle XVI.

Dirigits sota la batuta de Josep Maria Mestres, els actors Laura Aubert, Mercè Pons, Sílvia Bel, Rosa Renom, Joel Joan, Jordi Boixaderas i Aleix Albareda, juntament amb Casanovas i Gil, cusen una comèdia a tres temps adaptada per Guillem-Jordi Graells. Un ball de parelles i personatges enamoradissos, mentiders, apassionats i divertits, tot alhora, que mostren que els amors del segle XVI no són tan diferents dels actuals.

Amor & Shakespeare

Per damunt de tots, tot i el celebèrrim planter d’artistes, cal destacar la interpretació, versàtil i perfectament interpretada, de Laura Aubert. És retor, criada, bufó… nombrosos personatges en una única actriu que deslliga la rialla i la complicitat amb el públic.

Amb una espectacular indumentària que presenta la reialesa del segle XVI, música de percussió en directe i un atrezzo mínim, l’escenari del Grec de Barcelona mostra un Shakespeare proper i especialment còmic que connecta amb l’auditori, entretenint des del minut zero, gràcies al bon fer dels intèrprets i, sobretot, a les hilarants històries que arran de l’amor es van presentant.Teatre: Grec
http://lameva.barcelona.cat/grec/
Autor del text: Guillem-Jordi Graells
Direcció: Josep Maria Mestres
Intèrprets: Àlex Casanovas, Ariadna Gil, Laura Aubert, Mercè Pons, Sílvia Bel, Rosa Renom, Joel Joan, Jordi Boixaderas


Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies