Batman: Arkham Knight
5.5Valoració
Puntuació dels lectors: (3 Vots)
2.2

El Joker ha mort i els dolents d’Arkham busquen apoderar-se del tron que aquest ha deixat lliure. Però un misteriós vigilant anomenat Arkham Knight els està aguaitant, mentre el seu objectiu final és matar a Batman. 

Entre els esdeveniments del videojoc Batman: Arkham City i l’arribada de l’últim lliurament de la saga, Batman: Arkham Knight, hi ha una història que necessita ser explicada en forma de còmic. O això han cregut des de DC Comics.

Batman no pot descansar ni després de morir el Joker, doncs la resta de vilans ja s’estan preparant per conquistar la ciutat. Un nou enemic (creat en exclusiva per al videojoc) ha aparegut a Gotham i es fa anomenar Arkham Knight: un vigilant nocturn amb certa semblança a Batman, però que mata als vilans i que busca acabar també amb el ratpenat.

Aquest còmic és la preqüela del videojoc del mateix nom, la conclusió de la tetralogia Batman: Arkham. Després d’Asylum, City i Origins, arriba el final de la saga i amb ella tot tipus de marxandatge per fer d’aquest lliurament el més rendible. És per això que una preqüela de Batman: Arkham Knight és l’excusa perfecta per fer un còmic i crear així una mínima connexió entre el final de City i l’inici de Knight sense tenir en compte Origins.

Sembla una publicació necessària si es té en compte que han passat 4 anys i un videojoc sense res que veure entre l’un i l’altre. Però DC Comics no es mulla, vol treure diners però establint una confiança amb el lector que ja sembla dir “saps que no t’explicarem res nou, però compra-ho, sigues un bon fan”. I és que la preqüela de Batman: Arkham Knight és, honestament, prescindible.

Vinyetes originals de Batman: Arkhan Knight

Una història entretinguda, ràpida de llegir, que no fa posar-se les mans al cap i que deixa anar certes referències gracioses, però que no marca un abans i un després en el transcurs de la saga i no destapa cap veritat amagada que els lectors necessitin saber abans de jugar al videojoc. Una preqüela que és un simple complement per despertar encara més l’apetit per conèixer el destí de Batman al món virtual, però que de ben segur s’explica en els deu primers minuts del joc a manera de resum.

El videojoc ja està a la venda i sembla que el que es gastin els seus compradors seran uns diners molt millor invertits que en aquesta preqüela. Si després de jugar es queden amb ganes de més històries de l’univers Batman: Arkham no dubtin a dedicar unes hores a aquesta creació gràfica, doncs realment no està malament i, si fos un còmic independent, seria una molt bona obra.Editorial: ECC
Web editorial
Pàgines: 144
Preu: 13,95 €
Guió: Peter Tomasi
Dibuix: Art Thibert, Viktor Bogdanovic
Format: Rústica, a color.
Edició original: Batman: Arkham Knight USA


Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies