Nuevo Escuadrón Suicida: Locura Pura y Dura
5Valoració
Puntuació dels lectors: (2 Vots)
10.0

Després dels esdeveniments de Maldad Eterna, Amanda Waller ha d’unir-se a Vic Sage a la força i conviure amb la seva decisió d’incloure a Deathstroke i la Hija del Joker dins el seu equip de viŀlans. 

Harley Quinn, Deadshot, Manta Negra, Deathstroke i la Hija del Joker formen ara el Nuevo Escuadrón Suicida, un equip amb el mateix objectiu que el seu predecessor: portar a cap missions encobertes per reduir la seva condemna però de les que no saben si en sortiran amb vida.

Des de que al setembre de 2011 comencés el Nuevo Universo DC (The New 52) i amb ell la nova era de l’Escuadrón Suicida, aquest últim ha estat un dels exemples més clars de l’efecte muntanya russa en el seu nivell de qualitat. Tot i la magnificència narrativa dels primers números, Escuadrón Suicida ha tingut moments àlgids seguits de moments per omplir acabant amb certs capítols pèssims que no s’han sabut adaptar al moment.

Vinyetes de "Nuevo Escuadrón Suicida"

“Nuevo Escuadrón Suicida. Locura pura y dura” és la reformació del grup després dels esdeveniments de Maldad Eterna i conforma un conjunt de quatre números nord-americans que es podrien qualificar de palla narrativa. L’argument senzill i poc treballat s’uneix a uns personatges massa fàcils de classificar que es poden definir amb etiquetes bàsiques. I el dibuix es queda en la simple correcció.

Aquesta nova versió de l’Escuadrón Suicida és un còmic que no implica cap tipus de dificultat inteŀlectual a l’hora de llegir-lo. És entretingut i ràpid, sense aspiracions de marcar un abans i un després en el món del còmic, però que només arriba a la suficiència com a pilot d’una nova sèrie mensual.Editorial: ECC
Web editorial
Pàgines: 96
Preu: 8,95 €
Guió: Sean Ryan
Dibuix: Jeremy Roberts, Norm Rapmund, Rob Hunter, Tom Derenick, Trevor Scott, Vicente Cifuentes
Format: Rústica, a color
Edició original: New Suicide Squad núms. 1 a 4 USA


Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies