"Jackie" de Ciara
9Valoració
Puntuació dels lectors: (0 Vots)
0.0

Ciara s’uneix al club de la mamàs cantants. “Jackie” suposa el sisè treball de la seva discografia, el primer després de donar a llum el seu primer fill fruit de la seva relació amb el raper Future, de qui es va separar quan la criatura amb prou feines tenia tres mesos, a l’agost de l’any passat.

Circumstàncies personals que s’han convertit en el leitmotiv d’un disc que porta per títol el nom de la seva mare, el seu actual referent i a qui dedica l’àlbum. Així, la nova condició de Ciara es deixa notar al llarg d’un dels seus discos millor embastats de la seva carrera.

“I Bet”, el tema escollit com a primer senzill, el va dedicar al seu ex-promès, qui li va posar les banyes: “I bet you start loving me, soon as I start loving someone else”. El tema és un mig temps d’aquests que guanyen amb el pas del temps, escolta rere escolta. Una mala elecció com a primer senzill, sens dubte, que ha convertit “Jackie” en el seu disc pitjor rebut fins avui.

Musicalment les referències de Ciara segueixen sent les mateixes: Michael Jackson, Janet Jackson, Aaliyah, TLC, Salt-n-Pepa. Referències que porten formant el seu so des de fa ja més d’una dècada. “Jackie” és 100% Ciara, motiu que curiosament li ha valgut per rebre algunes de les crítiques més dura. Que si no innova, que si sempre fa les mateixes cançons,… Però només cal donar-li al play diverses vegades per descobrir que “Jackie” és un dels seus millors treballs.

Amb Epic com a discogràfica i produccions de Dr.Luke, un dels més sol·licitats al món del Pop (Katy Perry, Britney Spears, Yelle, Robin Thicke, Marina and the Diamonds), el disc conté temes tan excel·lent com “Jackie (B.M.F.)”, que serveix d’obertura del disc i que bé podrien ser tres cançons en una; la sensual “Dance Like We’re Making Love”, amb una tornada d’allò més efectiva; la rítmica “One Woman Army” del més ballable al costat de l’electrònica “Give Me Love”; o la gran balada “Only One”, per citar-ne algunes. Llàstima que la seva única i esperada col·laboració amb Missy Elliot sigui compartida també per Pitbull.Tracklist:

1. Jackie (B.M.F)
2. That’s How I’m Feeling (feat. Pitbull y Missy Elliott)
3. Lullaby
4. Dance Like We’re Making Love
5. Stuck On You
6. Fly
7. I Bet
8. Give Me Love
9. Kiss & Tell
10. All Good
11. Only One
12. One Woman Army (Intro)


Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies