Imelda May tocarà a la Sala Apolo de Barcelona, abans de desplaçar-se a Madrid i València, per presentar el seu nou treball, que va sortir el 2014, Tribal, i que ja vam poder gaudir a la ciutat al Festival Cruïlla de l’estiu passat.

Imelda May és rockabilly. Però és rockabilly irlandès. Xocant, potser, però Imelda té prou veu i personalitat per donar un toc únic a la música que fa. En aquesta ocasió, el disc que ens ve a presentar és una mica més accelerat que els anteriors, amb un punt que alguns han considerat d’un psychobilly punk més proper a la banda The Cramps o a artistes com els B-52s.

Imelda May

Als seus 40 anys, i amb la bona banda que l’acompanya (molt ben acompanyada, el guitarrista és també el seu marit), May demostra que està plenament en forma, i que ha posat de nou a la palestra un gènere que va nèixer fa més de 60 anys. És una dona forta, amb caràcter i carisma que, malgrat el seu petit tamany, només li cal pujar a un escenari (sempre amb els seus talons i els seus vestits vintage difícils d’oblidar) i obrir la boca per oblidar qualsevol cosa que hi hagi al voltant i no poder evitar caure en el seu magnetisme, en la seva força, tant vocal com personal.

En aquest “Tribal, a més, Imelda se’ns presenta més agressiva i visceral, més vital, més reivindicativa. Els temes trepidants predominen sobre la calla, les percusions i els contrabaixos giren sense parar, les guitarres sonen més agressives que mai, i la veu destaca per sobre de tot el conjunt. Ens ho deixa clar des del primer tema, “Wild Woman”, que no ens adormirem amb el seu disc.

Imelda May

Crec que amb aquest disc Imelda May deixa enrera l’etern títol de promesa, per convertir-se en una realitat com a la copa de’un pi, amb majúscules i amb tota la intenció. I tenim moltes ganes de veure-la a un espai acollidor com és la Sala Apolo, que estem segurs que es menjarà amb patates.

P.D. La versió de veu i ukelele del “Dreaming” de Blondie que vé a la versió Deluxe del disc, és una preciositat. Potser no és molt animada per a un concert, però seria una meravella poder sentir-la en directe.Quan: 30 de Juny, 2015. 21:00h
On: Sala Apolo
Preu de les entrades: 25€
Compra Entrades
Pàgina oficial Imelda May


Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies