Si calgués definir de forma curta què és “Empire” ho tenim clar: és un culebrot clàssic en un entorn poc habitual.

“Empire” és una sèrie que va estrenar el canal americà FOX el passat gener. La sèrie s’inicia quan al pare del clan i fundador de l’imperi Lyon, el raper i home de negocis d’èxit Lucius Lyon (Terrence Howard), a punt de treure el seu imperi a borsa, se li detecta una malaltia de pronòstic mortal.

Assolir la direcció de l’empori econòmic mentre és lluita per iniciar una carrera d’èxit al món de la música i es recupera una relació amb una mare (Taraji P. Henson) que va estar a presó. Aquesta és la situació que en Jamal (Jussie Smollett) en Hakeem (Bryshere Y. Gray), i l’Andre (Trai Byers) , els tres germans Lyon, es troben a l’inici d’”Empire”.

Si calgués definir de forma curta què és “Empire” podríem fer-ho com: un culebrot clàssic en un entorn poc habitual. En un entorn de discogràfiques i hip-hop trobem tots els ingredients clàssics del gènere: poder, qüestions de família, ambició, lluites, clans i traïcions i malgrat ser en certs aspectes previsible, la fórmula funciona.

El contingut és més que correcte i els actors fan un bon paper i son creïbles, inclosa certa ex model amb fama de llençar mòbils al cap de la gent inclòs surten ben parats quan han de realitzar interpretacions musicals, un dels punts forts de la sèrie. Potser el punt on més grinyola és en els flashbacks, on queda palès que son els propis actors caracteritzats com si tinguessin 20 anys menys.

Empire

Ja dèiem que l’entorn on te lloc l’acció és el món de les discogràfiques i el hip-hop i seria molt estrany que no hi haguessin actuacions musicals de tot tipus, des del hip-hop al gòspel, i les que hi ha són bones. Una cosa que, de vegades, no està ben resolta però que, en aquest cas, s’ha deixat en mans de Timbaland, raper i productor musical d’èxit i que exerceix de director musicals de la sèrie…I les resol bé.

“Empire” fa la seva feina, entreté i es pot arribar a dir que, poc a poc, et va enganxant. És un d’aquells plaers culpables que ningú reconeix veure i que ens recordarà les històriques “Falcon Crest” però que no assolirà la seva transcendència.EMPIRE

Creadors: Lee Daniels i Danny Strong
Directors: Lee Daniels, Sanaa Hamri, Debbie Allen
Intèrprets: Terrence Howard, Taraji P. Henson, Jussie Smollett, Trai Byers, Grace Gealey, Malik Yoba, Kaitlin Doubleday i Taraji P. Henson
Productors executius: Lee Daniels, Danny Strong, Brian Grazer, Francie Calfo iIlene Chaiken
Durada dels capítols: 45 minuts
Data d'estrena: 1 de gener de 2015 (primera temporada acabada (12 CAPÍTOLS). Renovada per una segona)
Cadena Emissió:Fox

Web oficial


Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies
X