Clicks
7Valoració

“Clicks és un espectacle musical en clau d’humor que repassa les cançons més escoltades de l’actualitat mitjançant un format modern i divertit. Quatre intèrprets porten a escena una variada selecció dels vídeos més visitats de youtube des d’un punt de vista original i diferent, fent versions de la música amb més èxit del mainstream”

Es tracta del nou espectacle de la productora Kaktus Music, responsable de l ‘exitós Pegados, un musical diferente o Mierda de Artista, el musical. Després de passar pel Teatre Flumen de València i pel Nuevo Teatro Alcalà de Madrid, aterra al Teatre Principal de Barcelona, instal•lant-se a la programació del cap de setmana fins el 7 de juny.

Es planteja com un espectacle senzill, minimalista, amb quatre actors a escena que anaven a fer un espectacle, els falla un actor i sense saber com acaben cantant les cançons més clicades de la popular xarxa youtube. Des de Justin Bieber, Madonna, Gangnam Style, Maroon 5, Beyonce, Coldplay o Bruno Mars, però amb la particularitat que totes s’ofereixen versionades de forma molt original, com no les hem escoltat mai.

La qualitat vocal dels intèrprets val a dir que és excel.lent, destacant especialment a Jordi Grifell i Ferran Gonzàlez. Més limitat i menys participatiu a l’hora de cantar però portant la batuta musical, trobem a Joan Miquel Pérez, com sempre magnífic al piano, però amb ganes que deixi enrere el personatge que arrossega des de Pegados, un musical diferente i que també va repetir a Mierda de artista, el musical. I finalment Sergio Alcover, que deixa en segon pla la seva faceta de ballarí per explotar la de cantant.

Clicks Teatre Principal

L’espectacle podria funcionar perfectament en format concert, sense més text que l’improvisat pels intèrprets. Tot i així, li afegeixen un fil argumental que tot i ser fresc, més enllà de tòpics i dels gags marca de la casa més que familiars pel seu públic habitual, no afegeix gairebé res a l’espectacle, únicament una excusa per anar saltant de cançó en cançó però que tampoc fa decaure el ritme de l’espectacle.

Però el públic riu i de la mateixa manera que ja vam apuntar amb Mierda de artista, el musical, la gent necessita riure, posar-se dempeus i viure moments de catarsi col•lectiva com que el que es viu al final de l’espectacle. Es tracta d’un ritme escènic in crescendo, segons avança l’espectacle, el públic s’implica més i més… En definitiva, un espectacle efectiu, fresc i de format petit que val la pena veure en algun moment del cap de setmana.


Es pot veure a: Teatre Principal
Intèrprets: Ferran González, Joan Miquel Pérez, Jordi Grifell i Sergio Alcover.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies