La presentació de les novetats de la CW tanca la setmana de Upfronts. Temporada molt positiva per CW: la majoria de les seves sèries funcionen bé en el target de públic que la cadena busca i “Jane the Virgin” ha obtingut un gran èxit de crítica i nominacions a premis. Només dues cancel·lacions i la gran majoria de la graella renovada són resultats molt esperançadors per una cadena que ha viscut anys molt complicats.

Renovacions: The 100‘, ‘Beauty And The Beast, ‘Arrow‘, ‘Supernatural‘, ‘The Vampire Diaries‘, ‘The Originals‘, ‘Reign‘, ‘The Flash‘, ‘iZombie‘, ‘Jane the Virgin

Cancel·lacions:Hart of Dixie‘, ‘The Messengers

Novetats:DC’s Legends of Tomorrow‘, ‘Crazy Ex-Girlfriend‘, ‘Containment

DC’s Legends of Tomorrow

Legends of Tomorrow

L’univers superheroic de la cadena CW augmentarà el 2016 quan s’estreni aquest “Legends of Tomorrow” durant la mid-season. Spin-off de “Arrow” i “The Flash”, aquesta sèrie comptarà amb actors i personatges de les dues sèries originals com Victor Garbe, Wentworth Miller, Dominic Purcell, Brandon Routh i Caity Lotz juntament amb alguns de nous.

Rip Hunter és capaç de viatjar en el temps i arriba des del futur amb la intenció d’evitar els esdeveniments que conduiran a un món tan fosc. Reclutarà a un grup d’herois (i també villans) per canviar el destí de la humanitat. “Legends of Tomorrow” està produïda per Greg Berlanti, Marc Guggenheim, Andrew Kreisberg i Sarah Schechter.

Crazy Ex-Girlfriend

Crazy Ex Girlfriend

Rebecca Bunch (Rachel Bloom) és una jove professional d’èxit (i també una mica boja) que impulsivament ho deixa tot –la seva feina en un prestigiós bufet d’advocats i el seu apartament a Manhattan- en un intent desesperat per trobar l’amor i la felicitat en una localització plena de romanç i aventura: els suburbis de West Covina a California. Produeixen la protagonista Rachel Bloom, Aline Brosh McKenna i Marc Webb.

 

Containment

containment

Quan una epidèmia mortal esclata a Atlanta, les autoritats decreten una quarantena total, forçant a tots aquells atrapats a lluitar per les seves vides mentre es busca una cura. L’oficial Lex Carnahan intenta mantenir la pau als carrers d’Atlanta però la seva feina esdevindrà més complicada quan s’assabenti que la seva núvia i el seu millor amic estan atrapats en la zona de quarantena. Mentre la gent lluita per sobreviure i fora de la zona de control la policia intenta mantenir l’ordre, un periodista comença a investigar el que sembla una conspiració, ja que creu que la història explicada pel govern no té massa sentit. David Gyasi, Christina Moses, Chris Wood i Kristen Gutoskie són alguns dels protagonistes d’aquest drama produït per Julie Plec i David Nutter.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies
X