Una nueva amiga
7Valoració
Puntuació dels lectors: (0 Vots)
0.0

Ozon torna amb “Una nueva amiga”. El director francès és un valor segur a l’hora de seure en una sala de cinema i passar una bona estona com ja va ser el cas de “Dans le maison”, o l’any passat amb “Jeune et Jolie”.

‘Une nouvelle amie’, és un drama amb tocs de comèdia interpretat per Romain Duris, Anaïs Demoustier, Raphaël Personnaz, que mostra la història de dues amigues, Laura, i Claire. Dues dones que es casen i una d’elles emmalalteix greument al poc temps de tenir un nadó. Abans de morir, Laura demana a la seva amiga que tingui cura del nadó i del seu marit. Decidida a complir amb la seva promesa, Claire visita la família de la seva amiga i es topa amb una gran sorpresa.

François Ozon continua amb la seva tònica de parlar de relacions especials amb un toc gamberro, irònic, enginyós que sorprèn al públic. No us explicaré massa però “Une nouvelle amie” parla de la recerca de la identitat que ens fa sentir més còmodes amb nosaltres mateixos i com adaptar-ne la pròpia comoditat als desitjos dels altres de la mà d’un Romain Duris al que veureu com mai l’heu vist.

Una nueva amiga

Partint d’un relat de l’escriptora anglesa Ruth Rendell, Ozon torna a mostrar el seu domini jugant amb els seus personatges aparentment normals, sorprenent a l’espectador amb els seus girs de trama i fent-lo gaudir amb la seva subtil ironia però altament efectiva.

Potser no és el seu film més rodó. No supera “Dans la maison”, amb la que va guanyar la Conxa d’Or al festival de Donostia, una meravella narrativa que si no heu vist, no us podeu perdre, però “Une nouvelle amie” és atraient. És com mirar pel forat del pany els plaers culpables dels teus veïns, allò que només mostren en la intimitat de la seva casa.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies