La CBS portava anys assentada en aquella filosofia de “si tens coses que funcionen no les toquis”. Així, la seva graella farcida de propostes policials, legals i comèdies que fa anys que compten amb el beneplàcit de l’audiencia, es mantenia força invariable temporada rere temporada, mentre eren les novetats les que no aconseguien fer-se lloc. Aquest any, però, els directius de la cadena han decidit donar un cop de timó, sense renunciar a les seves franquicies més rentables, és clar. El seu objectiu: el públic més jove. La gent de la CBS està cansada de que s’associi la seva graella a un públic de mitjana d’edat molt alta i per això les seves novetats per 2015-16 intentaran apuntar els joves a la seva audiència.

Renovacions:2 Broke Girls‘, ‘The Big Bang Theory‘, ‘Madam Secretary‘, ‘Mom‘, ‘NCIS: New Orleans‘, ‘Scorpion‘, ‘Big Brother‘, ‘Mike & Molly‘, ‘NCIS: Los Angeles‘, ‘The Good Wife‘, ‘Person of Interest‘ (rebaixada a 13 capítols), ‘Criminal minds‘, ‘Elementary‘, ‘Hawaii Five-0‘, ‘Blue Bloods‘, ‘CSI: Cyber‘, ‘NCIS‘, ‘The odd couple’

Cancel·lacions:The McCarthys‘, ‘Battle Creek‘, ‘Stalker‘, ‘The Millers

Series acabades:The Mentalist‘, ‘Two and a Half Men‘, ‘CSI: Crime Scene Investigation

Novetats: ‘Supergirl‘, ‘Limitless‘, ‘Rush Hour‘, ‘Criminal Minds: Beyond Borders‘, ‘Code Black‘, ‘Angel from Hell‘, ‘Life in pieces‘.


Supergirl

supergirl

La CBS ha decidit apuntar-se al món dels superherois que fins ara només formava part de les graelles d’altres cadenes. I ho fa escollint a la cosina de Superman, Supergirl. La noia amb superpoders Kara Zor-El serà Melissa Benoist (‘Glee‘). Des que va arribar a la Terra escapant de la destrucció de Krypton, ha viscut amagant els seus poders i portant una vida discreta treballant com a assistent de Cat Grant Calista Flockhart una magnat dels mitjans de comunicació.

Però als seus 24 anys i fruit d’una sèrie de circumstàncies, la Kara decideix acceptar per fi tot el què és capaç de fer i posar els seus poders al servei d’ajudar la humanitat, convertint-se en una heroina.

A la programació, Supergirl haurà de competir al mateix horari que els personatges de Gotham apareixen a la FOX.


Rush Hour

rushhour

Rush Hour” (Hora Punta) s’inspirarà en la pe.lícula del mateix nom de 1998 per presentar-nos les aventures de dos policies, un d’asiàtic i un d’afroamericà, en la seva lluita contra el crim. Jon Foo serà l’oficial de Hong Kong que arriba a Los Angeles per treballar en un cas. Allà l’aparellaran amb un oficial de la policia de L.A. cregut i amb poques ganes de tenir company, interpretat per Justin Hires. Brett Ratner director de la pel.lícula, és el productor executiu de la sèrie al costat de Jon Turteltaub.

Criminal Minds: Beyond borders

criminalmindsbb

Una altra cosa que ha estat fent la CBS els darrers anys és extendre les seves franquicies principals per diverses ciutats i especialits policials. Aquest any no podia ser una excepció i en aquesta ocasió li toca a “Criminal Minds” desdoblar-se en una altra spin-off.

Presentada ja en un capítol de la sèrie mare aquesta temporada, “Criminal Minds, Beyond Borders” es centrarà en la divisió del FBI que ajuda als ciutadans dels Estats Units que tenen problemes mentre estan a l’estranger. Resoldre crims i rescatar nordamericans perquè puguin tornar a casa són les seves especialitats.

Després del seu pas per “CSI: NY” l’actor Gary Sinise serà el principal nom d’aquest equip, interpretant a Jack Garrett. L’acompanyaran en el repartiment Daniel Henney i Tyler James Williams. Anna Gunn (“Breaking Bad”) va participar al rodatge del pilot, però finalment no formarà part de la sèrie.

 


Code Black

codeblack

Una altra cosa que li faltava a la CBS era el seu drama mèdic i aquest any hi posarà remei amb “Code Black“, una sèrie basada en un documental homònim de 2014. L’actriu Marcia Gay Harden serà Leanne Rorish, la doctora que lidera l’equip mèdic que treballa a la sala d’urgències de l’hospital més atrafegat del país, el Los Angeles County Hospital.

Allà, ella i els seus companys lluitaran contra un sistema sanitari que no sempre funciona, intentant protegir els seus ideals i tota classe de pacients, tot i veure sovint com les necessitats superen la seva capacitat.

 

 

Limitless

limitless

També en una pel.lícula es basarà “Limitless“, aquella que va protagonitzar al 2011 Bradley Cooper sobre un home que desenvolupava una capacitat cerebral miraculosa després d’ingerir una misteriosa droga. A la versió televisiva serà Brian Fich (interpretat per Jake McDorman) qui consumeix una substancia anomenada NZT, que li otorga superpoders mentals.

Una unitat del FBI liderada per la Rebecca (Jennifer Carpenter) intentarà utilitzar els nous poders d’en Brian per resoldre crims complexos. El propi Bradley Cooper apareixerà a la sèrie a més de ser-ne un dels productors. Marc Webb (‘500 días juntos‘, ‘The Amazing Spiderman‘) n’ha dirigit el pilot.

 


Angel from Hell

angelfromhell

Passant a les comèdies, una de les estrelles de ‘Glee‘ serà la protagonista d’una de les noves apostes de la CBS: Jane Lynch. A “Angel from Hell” serà l’Amy, un personatge estrambòtic que el dia que coneix l’Allison (Maggie Lawson), una doctora amb una vida perfecta, li assegura que és el seu àngel de la guarda. Entre les dues s’establirà una relació peculiar mentre l’Allison intenta esclarir si l’Amy ha estat enviada per protegir-la o és només una guillada.

Tad Quill és el productor i guionista d’aquesta comèdia.


Life in pieces

lifeinpieces

L’altra comèdia per la que s’ha decidt a apostar la CBS, és una sitcom familiar amb James Brolin i Dianne Wiest, com a patriarques. La vida dels Short s’explicarà a través de les històries separades dels seus diferents membres, entre els quals també hi trobarem els actors Colin Hanks (“Fargo“), Betsy Brandt (“Breaking Bad“), Thomas Sadoski (“The Newsroom“), Dan Bakkedahl (“The Mindy Project“) yi Zoe Lister Jones (“New Girl“).

Tres germanss, uns pares que estan considerant tenir un altre fill i els avis seran així els protagonistes de cada capítol que es dividirà en quatre històries curtes que explicaran la rutina familiar des de diferents punts de vista.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies