Dues temporades enrera, la ABC va estrellar-se en les seves novetats, però els resultats de la cadena aquesta última temporada tenen els seus directius més que contents. No només han aconseguit que forces de les seves novetats hagin tingut resposta per part del públic (fins a 8 de les novetats continuaran un any més), sino que ha estat la única de les quatre grans cadenes americanes que ha aconseguit pujar les xifres d’audiència en la franja d’edat rellevant. Amb aquest bon panorama, sembla que la ABC no hauria d’escarrasar-se gaire per omplir la graella de la temporada 2015-16. Tot i així, han presentat algunes novetats destinades sobretot a aportar una mica més de diversitat en les seves propostes. I no en va ja hi ha qui els ha avisat que potser s’han passat de frenada omplint la seva programació amb massa opcions. Com ho faran cabre tot? Segurament retallant el nombre de capítols per temporada d’algunes sèries. Renovacions:Black-ish‘, ‘Castle‘, ‘Galavant‘, ‘Grey’s Anatomy‘, ‘The Goldbergs‘, ‘Last Man Standing‘, ‘How to get away with murder‘, ‘Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D‘, ‘Marvel’s Agent Carter‘, ‘The Middle‘, ‘Modern Family‘, ‘Nashville‘, ‘Once Upon a Time‘, ‘Scandal‘, ‘Secrets and lies‘, Sèries finalitzades:RevengeCancel·lacions:Forever‘, ‘Resurrection‘, ‘Cristela‘, ‘Selfie‘, ‘Manhattan Love Story‘. Novetats:The Muppets”, “Dr. Ken”, “The Real O’Neals”, “Uncle Buck”, “Quantico”, “Oil”, “The Catch”, “The Family”, “Wicked City”,Of Kings and Prophets”

The Muppets

themuppets2

La primera comèdia encarregada per la ABC deixa veure a les clares la presència de Disney a la cadena i ens portarà de nou els Telenyecos a la televisió, 19 anys després. Els seus responsables seran el co-creador de “The Big Bang Theory“, Bill Prady, i Bob Kushell (“Anger Management“). La seva aparició serà en prime-time i per tant se li buscarà un enfoc orientat a un públic més adult. La idea és explorar per primer cop les vides personals i les relacions dels personatges ja de sobres coneguts per l’audiència: Kermit (la rana Gustavo), Miss Piggy, Gonzo, l’ós Fozzie o el gos Rowlf. Un culebrot d’estil documental amb ninots que passaran els seus amors, ruptures, triomfs laborals, decepcions, somnis, etc,

Dr. Ken

drken

El metge reconvertit en actor de comèdia a qui hem pogut veure a la saga de ‘Resacón en las Vegas‘, Ken Jeong, és el creador i protagonista de “Dr. Ken“. La sèrie girarà entorn d’un metge brillant però no massa bo en el tracte als pacients. Per molt que s’esforça a ser bon metge, marit i pare de dos fills, el Doctor Ken acaba tornant bojos als que l’envolten a la feina i a casa. Però per sort està casat amb l’Allison (Suzy Nakamura), una terapeuta que l’ajudarà a mantenir les coses en ordre.

The real O’Neals

therealoneals

Aquesta nova comèdia familiar ens presentarà els O’Neal, pare, mare i tres fills que conformen l’aparentment perfecta familia catòlica d’ascendència irlandesa. Però quan comencen a descubrir-se veritats sobre cadascun d’ells, la perfecció cau per terra. Els pares confessen que estan a punt de divorcir-se, el fill petit sortirà de l’armari i la filla admetrà que ha estat estafant els diners que recollia per causes socials. Però aquests canvis també suposaran una lliberació per cadascun dels O’Neal que per fi poden deixar de fingir i comportar-se tal com són realment, donant peu a divertides situacions. Els integrants d’aquesta nova familia televisiva seran els actors Martha Plimpton (Eileen, la mare), Jay R. Ferguson (Pat, el pare), Noah Galvin (Kenny, el fill gay), Mathew Shively (Jimmy) i Bebe Wood (Shannon).

Uncle Buck

unclebuck

Recordeu la pel.lícula del 89 ‘A solas con nuestro tío’, protagonitzada per John Candy i Macaulay Culkin? Doncs la ABC ha decidit convertir-la en la base d’una nova comèdia, canviant el protagonista originial per un afroamericà amb el rostre de Mike Epps. El nou oncle Buck és igual d’irresponsable, l’acaba de deixar la nòvia i l’han despatxat de la feina en un centre comercial. Buscant un lloc per quedar-se, aterrarà a casa del seu germà Will i la seva familia. En Will està casat amb l’Alexis (Nia Long) i té tres fills: la sommiadora Maizy de 5 anys, en Miles de 9 anys i la Tia, de 16 anys, una estudiant model que intentar lliberar-se de la imatge d’empollona. Quan la mainadera els abandona, en Will i l’Alexis demanen a Buck que es quedi a cuidar els nens un cap de setmana mentre ells marxen de viatge. El caràcter infantil d’en Buck posarà potes enlaire totes les normes de la casa, però també aconseguirà establir un lligam amb els petits que ningú no havia aconseguit abans. I així farà que la parella es plantegi allargar l’oferta de feina com a mainadera per a en Buck.

Quantico

quantico

Quantico és la famosa base de Virginia on s’entrena els nous cadets del FBI. Allà s’ambientarà un dels nous drames de la ABC just en el moment en que una nova promoció arriba a la base i es sotmeten al dur entrenament que dirigeix l’Agent Especial Liam O’Connor (Dougray Scott). Entre els novells hi ha de tot, des de els que s’han apuntat al FBI per tradició familiar fins als que ho fan perquè han patit el terrorisme d’aprop. A Quantico els ensenyaran a disparar, a superar proves mentals i físiques i a ser bons investigadors. Un dels exercicis a que es sotmeten consisteix a descobrir secrets sobre els seus propis companys. I just quan algunes coses ocultes comencen a sortir a la llum, Nova York pateix el pitjor atac des del fatídic 11 de Setembre. Les sospites comencen a recaure en els reclutes de Quantico i es creu que un d’ells ha estat la ment darrera la planificació de l’atac. ¿Qui? Els joves protagonistes d’aquesta intriga seran els actors Priyanka Chopra, Tate Ellington, Graham Rogers, Johanna Braddy, Yasmine Al Massri i Jake McLaughlin. Josh Safran (‘Gossip Girl‘) n’és el productor i responsable del pilot.

The catch

thecatch2

Shonda Rhimes segueix extenent els seus tentacles a la ABC amb un nou thriller que coprodueix amb Betsy Beers (‘Anatomía de Grey‘, ‘Scandal‘, ‘How to Get Away With Murder‘). Els guions correrán a càrrec de Jennifer Schuur (‘Hannibal’). La seva protagonista será Alice Martin (Mirelle Enos), una investigadora de fraus amb molt de caràcter i perspicàcia que es dedica a combatre estafes, blanqueig de diners i les activitats de cartels. En la part personal la vida també li va bé, promesa i a punt de casar-se amb Kieran (Damon Dayoub) i de comprar-se la casa dels seus somnis. Però després de que l’últim cas en el que traballa la porta a Japó, el seu promès ha desaparegut amb una pintura molt valuosa i dos milions de dòlars del seu compte bancari. Sembla que l’investigadora d’estafes ha estat victima d’una estafa ella mateixa, i l’Alice es proposa descobrir la veritat, sense diners al banc i tement que els seus clients li perdin la confiança si se sap el què ha passat.

The family

thefamily

Un altre nom de pes que s’apunta a la graella de la ABC és l’actriu Joan Allen, que protagonitzarà el thriller “The family“. Ella és la Claire, una dona que es presenta a la seva primera campanya electoral a Red Pines quean el seu fill de 9 anys, Adam (Liam James), desapareix. Deu anys després, la Claire és alcaldessa i el seu marit és un autor multivendes gràcies a un llibre que va escriure obre la pèrdua del seu fill. Els altres dos fills de la parella Danny (Zach Gilford) i Willa (Alison Pill), que se suposava que havien de vigilar el seu germà quan va desaparèixer, han portat la desgràcia cadascun a la seva manera, ell ofegant les penes en alcohol i ella en la religió i el treball en política. Un dels veïns de la familia está tancat a la presó acusat dels fets i la jove policia que el va detindre ha fet una brillant carrera. I de sobte, un noi que afirma ser l’Adam reapareix a Red Pines trastocant la vida de tots. ¿És realment ell? ¿Què li ha passat durant tot aquest temps? ¿Tornarà a encaixar a la familia? “The family” també prové de la factoria de Shonda Rhimes i la seva productora és Jenna Bans (‘Anatomia de Grey‘, ‘Scandal‘)

Oil

oil2

El món de les explotacions petroleres tornarà a centrar una de les sèries de la nova temporada, però lluny de Dallas. L’acció de “Oil” ens portarà a Dakota del Nord, on s’estan descobrint importants jaciments i gent de tot el país arriba perseguint el somni de fer fortuna. Dos d’ells són la parella acabada de casar formada per en Billy i la Cody Lefever (Chace Crawford i Rebecca Rittenhouse). Quan arriben a la ciutat de Winslow es troben un escenari ple d’ambicions, on es paguen sucosos sous per treballar als pous de petroli i abunden els restaurants de luxe per on corre el xampany com aigua. Però també on el crim comença a proliferar i les forces de l’ordre van curtes de personal. En aquesta mena de salvatge oest modern, l’home més poderós és Hap Briggs (Don Johnson), un bilionari casat amb la Carla (Amber Valletta) i pare de dos fills, en Wick (Scott Michael Foster) i la Lacey (Caitlin Carver), amb qui té una relació força conflictiva. Sense voler-ho, els joves sommiadors Lefever es trobaran atrapats ens els conflictes familiars dels Briggs, quan el patriarca vegi en Billy les qualitats que no troba en el seu propi fill, i tots plegats acabin atrapats en els perills de deixar-se seduir per la febre de l’or negre.

 

Wicked City

wickedcity

  Més enllà dels estudis de cinema i el glamour del setè art, als anys 80 Los Angeles també tenien a Sunset Strip una zona dedicada a viure el lema de “Sexe, drogues i rock’n’roll” a base de festes salvatges en locals tant mítics com el Whiski a go go. Per allà campen tant la gent amb ganes de festa com els disposats a fer diners fàcils i criminals de tota mena. En aquest perillós territori apareix un dia el cadàver d’una noia. Els dos detectius assignats al cas, Jack Roth (Adam Rothenberg) i Paco Contreras, aviat sospiten que la seva mort podria ser només una de les obres d’un assassí en sèrie, Kent Galloway (Ed Westwick) La investigació afectarà tant als policies com a les seves families i a una periodista (Taissa Farmiga), que precisament es va creuar amb la víctima i l’assassí la mateixa nit dels fets, i està disposada a fer del cas el seu trampolí cap a una carrera d’èxit. Per la seva banda, l’assassí veu trastocats els seus esquemes quan la nova víctima a la que havia escollit resulta ser la mare de dos fills a qui acabarà convertint en la seva còmplice. “Wicked City” té la intenció de centrar-se en un cas criminal diferent cada temporada, ambientant-se en diferents èpoques de la ciutat de Los Angeles.

Of Kings and Prophets

ofkingsandprophets

La última de les novetats anunciades per la ABC té inspiració bíblica. Escrita pels guionistes de la pel.lícula ‘Exodus‘, Bill Collage i Adam Cooper, “Of kings and prohets” narrarà la història del Rei David (Oliver Rix), Saúl (Ray Winstone) i el Profeta Samuel (Mohammad Bakri). En un moment en que el poble d’Israel necessita un dirigent més que mai, apareix un jove pastor que sembla ser l’escollit per Déu com a líder del poble.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies