Les sèries que venen dels Estats Units ja fa molt temps que s’han instal·lat de manera regular a les graelles de televisió i als llistats de descàrregues. Per aquest motiu, les Upfronts, un event molt típic allà, té també un important seguiment aquí. Durant aquesta setmana, les cadenes de televisió aprofiten per presentar les seves novetats i intentar atreure anunciants per la següent temporada. A més, comencen les promocions dels nous productes i el moviment de les sèries en el mercat internacional.

NBC, CBS, ABC, FOX i CW tenen preparat un bon grapat de novetats per intentar millorar els resultats d’audiència d’aquest any en el que els èxits més importants es troben en les cadenes de cable. Comencem amb NBC.

Renovacions: ‘The Blacklist’, ‘Chicago Fire’, ‘Grimm’, ‘Law & Order: SVU’, ‘Hannibal’, ‘Chicago Pd’, ‘The Misteries of Laura’, ‘The Night Shift’, ‘Undateable’

Cancel·lacions: ‘Bad Judge’, ‘A to Z’, ‘State of Affairs’, ‘Marry Me’, ‘One Big Happy’, ‘Allegiance’, ‘The Slap’, ‘Constantine’, ‘American Odyssey’

Novetats:: ‘Chicago Med’, ‘Blindspot’, ‘Heartbreaker’, ‘People are talking’, ‘Crowded’, ‘Superstore’, ‘Game of Silence’, ‘The Player’, ‘Heroes Return’, ‘Shades of Blue’, ‘You, Me, and the end of the world’, ‘Hot & Bothered’, ‘Coach’

Chicago Med

chicago med upfronts nbc

Chicago Med és el nou spin-off de Chicago Fire i Chicago P.D. i se centra en el caòtic dia a dia d’un dels hospitals més complexos del món i en el grup de metges que han de treballar cada dia per sostenir-lo. Un pilot de la sèrie es va poder veure al capítol 7 de la temporada actual de Chicago Fire. El repartiment inclou Oliver Platt, S. Epatha Merkerson, Laurie Holden, Nick Gehlfuss i Yaya Dacosta.

 

Blindspot

blindspot nbc upfronts

Blindspot és un drama de crims i misteri que comença quan es descobreix el cos d’una dona nu a Times Square. Tot el cos està cobert de tatuatges i a l’esquena té escrit el nom d’un agent de l’FBI. Els actors principals són Sullivan Stapleton, Jaimie Alexander, Audrey Esparza, Rob Brown, Marianne Jean-Baptiste, Ukweli Roach i Ashley Johnson. Greg Berlanti, Sarah Schechter, Martin Gero i Mark Pellington (també director) són productors executius.

 

Heartbreaker

heartbreaker upfronts nbc

Heartbreaker es basa lleugerament a la història real de la doctora Dr. Kathy Magliato. Melissa George interpreta la Doctora Alex Panttiere, cirurgià especialitzat en trasplantaments del cor i una de les poques professionals dones en aquest àmbit. L’acompanyen a aquest drama Dave Annable, Don Hany, Shelley Conn, D.L. Hughley, Jamie Kennedy, Maya Erskine, J. Louis Mills i Joshua Leonard.

 

People are talking

people are talking upfronts nbc

People Are Talking és també una comèdia protagonitzada per Mark-Paul Gosselaar, Meaghan Rath, Tone Bell I Bresha Webb. La història gira al voltant dues parelles que són a la vegada veins i millors amics. DJ Nash és l’escriptor i productor executiu i la sèrie està produïda per Universal Television i Will Packer Productions.

 

Crowded

crowded upfronts nbc

Crowded és una sèrie produïda por Universal Television y Hazy Mills Productions i compta amb Sean Hayes (Will & Grace), Todd Millner i Suzanne Martin, també escriptora. Protagonitzada per Patrick Warburton i Carrie Preston, en aquesta comèdia els dos actors veuen com les seves filles ja independents retornen a casa de manera inesperada. El repartiment inclou Stacy Keach, Carlease Burke, Mia Serafino i Miranda Cosgrove.

 

Superstore

superstore nbc upfronts

Superstore és una comèdia amb America Ferrara i Ben Feldman com treballadors d’un gran supermercat. Mark McKinney, Lauren Ash, Colton Dunn, Nichole Bloom i Nico Santos completen el casting. Justin Spitzer será escriptor i productor executiu i la sèrie està produïda per Universal Television i The District.

 

Game of Silence

game of silence nbc upfronts

Game of Silence és un drama produït per Carol Mendelsohn, el creador darrere de CSI, que parla d’un fiscal d’Atlanta que veu com els seus amics de la infantesa retornen a la seva vida després de 25 anys. El descobriment d’un secret obscur els farà unir-se per corregir el que van fer en el passat, un viatge que posarà al límit lleialtats i encendrà les seves ganes de venjança. El casting inclou David Lyons, Michael Raymon James, Larenz Tate i Claire Van Der Boom.

 

Heroes Return

heroes reborn upfronts nbc

La saga que va començar l’any 2006 continuarà aquesta tardor amb el retorn de Tim Kring als seus personatges. 13 episodis que reconectaran amb el concepte inicial de la sèrie a la primera temporada. Jack Coleman repren el seu paper i també veurem actors com Jimmy JeanLouis, Masi Oka o Zackary Levi. Una sèrie digital serà llançada prèviament per introduir els nous personatges i arguments.

 

You, Me, and the end of the world

you and me and the end of the world

Un cometa es dirigeix cap a la Terra i està a punt de destruir el planeta. Aquest és el punt de partida d’un drama amb tocs de comèdia protagonitzat per Rob Lowe, Jean Fischer, Megan Mullally i Mathew Baynton. Aquests actors donen vida a un conjunt de personatges eclèctics (una monja, un ciber terrorista o un banquer) que es veuran units en un aventura per salvar la humanitat.

 

Shades of Blue

Shades of Blue

Jennifer Lopez protagonista aquest drama policíac. L’actriu dona vida a una detectiu mare soltera, Harlee Santos, que es troba al mig d’un grup de policies corruptes, que accepten diners per protegir delinqüents i mafiosos. L’FBI la deté i a partir d’aquí haurà d’informar sobre els seus companys, una situació complicada que canviarà tot el seu entorn.

 

Hot & Bothered

Hot and Bothered

Eva Longoria retorna a la comèdia interpretant una estrella de la televisió, Ana Sofia, el centre d’una família embogida i de tots els seus companys de televisió que volen robar-li el protagonisme. Però la vida de Ana Sofia no és tan simple i tan ideal com es pensaria i s’ha d’enfrontar a moltes pressions i als executius de les cadenes.

 

Coach

coach

Craig T. Nelson reprèn el paper amb què va guanyar un Emmy en aquesta continuació d’una sèrie que va tenir nou temporades. Barry Kemp, el creador original, també retorna per recuperar aquest personatge 18 anys després, quan l’entrenador, ja retirat, ha de retornar per ajudar al seu fill, que acaba de ser contractat com entrenador d’un equip sense saber res de cap esport.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies