Lost river
5Valoració

El debut com a director de Ryan Gosling es tradueix en un popurri d’influències, idees i gore en el qual no sabem molt bé si el que es vol és que prevalgui la història i el fons o la pura fantasia audiovisual. Les dues coses per descomptat no van en harmonia durant tota la funció.

Una família formada per mare soltera i dos fills veu com la seva casa es veu amenaçada pels deutes, la qual cosa portarà a l’adolescent a buscar-se algun embolic i a la mare a treballar en un club fetitxista mentre el nadó al·lucina amb tot el circ.

Gosling presenta una cinta que crida l’atenció, això no hi ha dubte, amb algunes seqüències que recorden a Lynch o a la seva més directa influència, Refn, director amb el qual ha compartit cintes com la magnífica “Drive” o “Sólo Dios perdona”.

Però les referències diguem superficials acaben aquí, perquè en aquest cas el director no aconsegueix embastar ritme i sentit en el que a totes llums (de neó) és un clar exemple de mostrar múscul i potser tribut als citats directors, sense importar, o no saber, portar a bon port un història que en ocasions és un drama familiar, en unes altres un conte xinès per acabar amb una fantasia com a mínim irregular per la autèntica bogeria de l’assumpte en quant a situacions i reaccions.

Lost river

Però no totes són males notícies, la valentia de Gosling a l’hora de treure un projecte d’aquest tipus, la fantàstica fotografia en ocasions, encara que es repeteixi més sovint del degut, la correcta interpretació dels actors, i cert aire decadent d’una societat fastiguejada, grisa i fosca no deixa de ser interessant. Aquest retrat tan curiós ens mantindrà entretinguts enfront de la pantalla.

Ara li queda reorganitzar el cap, definir el seu estil i saber explicar històries amb certa coherència i ritme.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies