El 22 d’abril el Palau Sant Jordi tremolarà de nou: Joaquín Sabina torna a Barcelona quatre mesos després del seu últim concert a la ciutat comtal i després d’un lustre de gira per Llatinoamèrica. El cantautor no va decebre llavors i bé sabem que no ho farà aquesta vegada.

Joaquín Sabina no passa de moda, segueix omplint sales després de gairebé quatre dècades d’èxits en la indústria. Un públic que abasta totes les edats i milions de fans per tot el món reafirmen la seva posició com un dels millors músics del panorama contemporani. Un artista que ha estat, és i seguirà sent un referent a nivell nacional i internacional, que no deixa de sorprendre amb cada nova cançó i concert.

En aquesta ocasió, el poeta presenta 500 noches para una crisis: un homenatge al seu major èxit, el disc “19 días y 500 noches”. Cançons que ens han acompanyat en les més amargues nits, com “Nos sobran los motivos i “Noches de boda, seran les protagonistes de la vetllada. I algunes de les il·lustracions del propi cantant acompanyaran la música durant l’esdeveniment. Cançons i il·lustracions que ja han collit un gran èxit per terres sud-americanes. I és per això que ara presenta de nou la seva gira en territori nacional, després del seu pas al desembre del passat any, per fins i tot millorar l’immillorable.

Joaquin Sabina

Aquesta és l’última oportunitat d’escoltar a Sabina en directe abans que es posi a treballar en el seu proper disc en solitari. Per fi, després de sis anys, podrem apreciar noves cançons i tindrem l’ocasió única de redescobrir un àlbum com “19 días y 500 noches”. El poeta ens ofereix moments molt importants de la seva carrera que no podem fer més que agafar a l’aire quan passin per davant.

A començaments d’abril va visitar ja poblacions catalanes i valencianes. Aquesta setmana el tindrem per Gijón i Santander, i la setmana que ve tindran lloc els dos grans i últims: Barcelona el dia 22 i Madrid el dia 25. Aquest últim actuarà com la seva porta de sortida i pas final de la gira espanyola per tornar de nou a Sud-amèrica.

Joaquín Sabina estarà trepitjant el nostre mateix terra i no podem permetre’ns no assistir a aquesta única vetllada on viure 500 noches para una crisis en una sola.Donde: Palau Sant Jordi
Cuando: 22 de Abril, 21:30
Precio: De 30€ a 185€
Organiza: The Project
Compra entradas

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies