Fast & Furious 7
8Valoració
Puntuació dels lectors: (0 Vots)
0.0

Després dels esdeveniments de “Fast & Furious 6”, Dom Toretto (Vin Diesel) ha de tornar a reunir al seu equip per aturar a Deckard Shaw (Jason Statham), qui busca venjança per al seu germà i està donant caça als membres del clan un a un.

Hi ha qui creu que la saga Fast & Furious es compon únicament de set pel·lícules sobre carreres de vehicles. Però realment, la franquícia sobre cotxes més famosa de la història ha arribat a ser molt més que això. En les seves tres primeres entregues el tema principal era, certament, les carreres de cotxes; però a partir de la quarta (que gairebé servia com un indirecte reboot), han anat evolucionant fins a arribar a convertir-se en una variació de Misión Imposible amb estil automobilístic propi.

Aquesta vegada, l’equip es torna a reunir per aturar al germà d’Owen Shaw (Luke Evans), Deckard, interpretat per Jason Statham (Transporter), un nom predictible per aparèixer en algun moment en la saga. I per fer-ho es fiquen en un enrevessat pla sense cap ni peus i amb molts forats en el guió, per concebre per fi el que fa temps que haurien d’haver fet: una paròdia de si mateixos. I encara que sembli un punt en contra, en realitat no ho és, ja que està tan ben feta que fins que no arriba el final i l’espectador no es posa a pensar, no s’adona de l’absurditat argumental que acaba de presenciar. 

Fast & Furious 7

Gràcies a això, Fast & Furious 7 deixa escenes d’acció memorables com un cotxe sense frens travessant tres edificis o Vin Diesel tirant-se per un penya-segat amb el seu vehicle. I en tots els casos, és clar, sobrevivint. Els personatges, en aquesta ocasió, estan extremadament definits i tenen la seva única funció dins de l’equip. I a moments aquest reescrit és tan diferent a l’anterior que el públic ha de tornar a conèixer als personatges amb els quals porta vivint quatre pel·lícules. 

Es troben a faltar més escenes amb el dolent Statham i, sobretot, moments Dwayne “The Rock” Johnson. Per sort, el nou director James Wan ens dóna instants memorables amb cadascun d’ells per poder gaudir al màxim dels seus personatges (i la seva escena de baralla és, simplement, èpica). Aquest nou director no solament recupera les coses bones que va fer Justin Lin amb els anteriors lliuraments, sinó que a més aporta un estil únic que li dóna encara més ritme i velocitat a la pel·lícula. 

La sensació després de veure Fast & Furious 7 és que, al contrari del que molts podrien pensar, mai s’ha vist res igual. Es posiciona com la millor de la saga i com un film de visionat obligatori. Per a l’octava, si volen millorar, definitivament hauran d’escoltar a Helen Mirren i donar-li un bon paper.

I no es pot acabar aquesta crítica sense nomenar l’emotiu final que, sense dir res més, és el millor homenatge per a Paul Walker i el millor destí per al seu personatge. Aixequem les nostres Coronitas i brindem per Paul. 

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies