El nuevo exótico Hotel Marigold
4Valoració

Arriba “El nuevo exótico hotel Marigold”, la seqüela de “El exótico hotel Marigold”, dirigida, igual que l’anterior, per John Madden, amb guió d’Ol Parker i un repartiment de veterans il·lustres entre els quals es troben Judi Dench (“Philomena”), Maggie Smith (“Downton Abbey”), Bill Nighby (“Pride”), Richard Gere (“El Fraude”), entre uns altres

“El nuevo exótico hotel Marigold” és el somni expansionista de Sonny (Dev Patel), i li exigeix més temps del que disposa, tenint en compte el seu imminent matrimoni amb l’amor de la seva vida, Sunaina (Tina Desai).

Sonny li ha posat l’ull a sobre a un prometedor immoble ara que la seva primera empresa, “El exótico hotel Marigold para personas mayores y encantadoras”, només té una habitació lliure, la qual cosa planteja una dificultat d’allotjament per als nouvinguts Guy (Richard Gere) i Lavinia (Tamsin Greig).

Evelyn (Judi Dench) i Douglas (Bill Nighy) s’han incorporat a la plantilla de Jaipur i es pregunten a on els conduiran les seves cites habituals per menjar coques de Chilla, mentre que Norman (Ronald Pickup) i Carol (Diana Hardcastle) naveguen les complicades aigües d’una relació exclusiva, alhora que Madge (Celia Imrie) fa malabarismes amb dos excel·lents partits, que, a més, són molt rics. Potser l’única que pot conèixer les respostes és la recentment incorporada codirectora de l’hotel, Muriel (Maggie Smith), la guardiana dels secrets de tots. Quan les exigències d’unes tradicionals noces índies amenacen amb sepultar-los a tots, es presenta una inesperada sortida.

El nuevo exótico hotel Marigold

“El nuevo exótico hotel Marigold” és una seqüela lleugerament inferior. Sonny (Dev Patel), exageradament histriònic, resulta poc creïble (la seqüència de l’assaig del ball, millor oblidar-la), així com l’amic que acaba convertint-se en el seu contrincant (interferint en l’adquisició del nou hotel i “rondant” a la seva futura dona) i el benefactor final. Els personatges més joves, en general, no acaben d’estar a l’altura de la resta de l’elenc.

En aquest “cementiri d’elefants”, lloança a la senectut, tan sols la química i el desplegament interpretatiu del repartiment més veterà supleixen la falta d’originalitat de la proposta argumental. Una història, a priori, senzilla que encara que amb números de Bollywood i/o la presència d’alguna que altra estrella convidada no acaba de resoldre’s amb la satisfacció necessària per no estar al nivell de qualsevol telefilm de després de dinar d’Antena 3.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies