Que Espanya es prepari per moure’s al ritme del humppa més metaler. Finntroll estan de visita, disposats a no deixar a ningú quiet. Es compleixen deu anys del seu tercer àlbum d’estudi, Nattföld, i han volgut celebrar-ho amb una gira que inclou fins a quatre ciutats espanyoles, acompanyats de Hatesphere i Profane Omen.

Divuit anys porten els finlandesos sorprenent i recollint èxit rera èxit des del seu primer àlbum. Amb diversos discs d’or de diferents països sota el braç, aconsegueixen mantenir-se entre els llocs més alts de vendes des de fa anys. El seu triomf radica en que son capaços d’introduir-te amb facilitat en l’univers del folklore i les llegendes, sense importar si estàs a la sala d’estar de casa o en mig de la multitud en ple carrer. El seu món et rodeja i només pots rendir-te a la seva música i ballar fins que el teu cos no pugui més.

Tot i les desavinences del grup, com el tumor a les cordes vocals del seu primer cantant, Jan “Katla” Jämsen; o la mort del seu primer guitarra Teemu “Somnium” Raimoranta, han sabut sobreposar-se als obstacles i no han decebut als seus fans a l’hora d’oferir nous temes divertits i intensos en cadascun dels seus discos.

Finntroll

L’última vegada que els finlandesos van trepitjar terres espanyoles va ser fa 2 anys en companyia de Týr i Skámöld. De fet, van venis i van conquerir el seu públic, amb qui van conectar i van fer gaudir de cada segon de la seva actuació (servidora inclosa). Després d’un concert seu estan garantits el bon ambient general (provinent tant del públic com del grup), el sentiment de satisfacció per haver assistit a un show molt entretingut, i l’esgotament pero no haver pogut estar un momento quiet.

Aquest 2015, la seva primera parada serà a Barcelona el 18 d’aquest mes, a la sala La [2] d’Apolo. Seguiran el seu recorregut al dia següent per Madrid (Sala Caracol), el 21 a la sala Capitol de Santiago de Compostela, i la seva última parada será a Kafe Antzoika de Bilbao el 22 de Març. No són pas petites les expectatives dels fans de cara als concerts que estan per venir, així que esperem que tornin a contagiar-nos de la seva energia un cop més.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies
X