Ja queda menys de dues setmanes perquè Barcelona s’ompli de color i música amb la visita de Katy Perry, en la primera de les escales europees de la seva “The Prismatic World Tour”. Les expectatives són grans, sobretot després de la seva actuació en el descans de la Super Bowl diumenge passat. La vam poder veure rugint sobre un lleó robòtic gegant, ballant al costat de taurons i tirant espurnes sobrevolant l’estadi. Tota una explosió de música, ball, colors i dissenys impossibles no aptes per a epilèptics. I és que des del prisma de la Perry la vida es veu molt diferent. Sota aquest prisma fem un cop d’ull al que es podrà viure aquest 16 de Febrer en el Palau Sant Jordi.

Imatge promocional de "Prismatic World Tour" de Katy Perry. El 16 de Febrer a Barcelona

Charli XCX

Ja ens agradaria que Katy Perry ens visités tan ben acompanyada com va estar a la Super Bowl, amb Lenny Kravitz i –“sorpresa”- Missy Elliot. Encara que poder comptar amb Charlie XCX com a artista convidada tampoc està gens malament. La nova sensació british, amb els seus Booms i els seus Claps, iniciarà la funció amb alguns dels temes inclosos en el seu recent LP “Sucker”.

Riff Raff, Katy Perry, Sam Smith i Charli XCX, als VMAs 2014.

Llum

Sense llum el prisma no funciona, i conscient d’això Katy no escatima a treure els làsers, i situar-se sota els focus per eclipsar, i no només amb el seu art sobre l’escenari, si no també amb algun dels seus modelets reflectants.

Escenari del "Prismatic World Tour" de Katy Perry

Egipte

Sembla que Katy li va agafar el gust a les piràmides i el look Cleòpatra que lluïa en el videoclip de “Dark Horse”. No només s’ha buscat un escenari en forma piramidal, sinó que apart li dedica un acte sencer al món faraònic.

Katy Perry al "Prismatic World Tour"

Print

Gairebé s’ha parlat més dels modelets que va lluir Perry en la Super Bowl que de la pròpia actuació. I és que el gust pels “prints” de la cantant és tan sabut com discutit. En el seu gira tampoc podien faltar

Acústic

Si ho fa Madonna, ella no pot ser menys. El moment acústic no faltarà tampoc. Katy “al natural”, com la tonyina.

Katy Perry al "Prismatic World Tour"

Color, color, color

Globus, neons , fluor,… la paleta cromàtica que desprèn el prisma de Katy Parry és molt més ampli que el d’un prisma convencional. Perquè ella és poc convencional, o almenys això vol aparentar. Perquè a part de Katy Perry , el que arriba a Barcelona és teatre, pur teatre…i circ! Així que, si us plau, que comenci la funció.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies