Redirected
7Valoració

Quatre amics duen a terme un robatori a la màfia i decideixen fugar-se a Malàisia. Però l’erupció d’un volcà a Islàndia fa que el vol es desviï fins a Lituània, on els segueix el capo al que han robat per recuperar els seus diners.

Començar malament per acabar pitjor. Amb aquesta frase es podria resumir “Redirected”. Tres amics són contractats per un membre de la màfia que vol robar al seu cap, però els falta un quart membre. Aquest quart serà un amic seu que no té ni idea del que està passant i que es veurà ficat a tota classe de complicacions; entre elles, despertar-se a Lituània perseguit per la màfia anglesa.

En una barreja entre “Killing Them Softly”, “The Hangover” i “Very Bad Things”, aquesta comèdia negra protagonitzada per Vinnie Jones (“Elementary”) no permet cap moment de descans. Entre tirs, cops i persecucions és impossible no estar pendent del que passa en pantalla mentre un veu “Redirected”. L’argument ens presenta diferents problemes dels quals els protagonistes se salven solament per trobar-se amb altres majors. Un bucle de fugides del foc per caure en les brases que, literalment, no acaba mai, posat que la pel·lícula conclou amb un final obert.

Redirected

La senzillesa amb que està feta demostra que no fa falta un gran pressupost per fer una història d’aquest tipus. I fins i tot aquest fet ajuda a que el film es faci més amè, doncs tot és molt més físic i verbal, sense necessitat de grans espais o espectacularitat a l’hora de dur a terme les millors escenes: la pel·lícula en si és una sèrie de gags amb un fil conductor que incrementen l’atenció de l’espectador. Dividida en capítols, el final de cada episodi et fa esperar el pitjor del següent de manera molt positiva. A més, la seva curta durada la fa molt més digestiva i, amb tan sol una hora i mitja de metratge, marca la diferència en una època de pel·lícules interminables.

“Redirected” no és un film que vagi a passar a la història, no és una obra mestra i les actuacions no van molt més allà del que els plans personatges permeten. Però amb molt ritme, violència (que, desgraciadament, en alguns moments és massa moderada) i una infinitat de situacions absurdes, es converteix en una pel·lícula molt entretinguda per escapar fàcilment de la rutina i desfogar-se visualment.

“Redirected” estarà disponible des d’aquest divendres, 23 de gener, a:
www.peliculasdecineonline.com

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies