Impro sharana
8Valoració

Hipnòtic, delicat, divertit i màgic va resultar l’espectacle Impro Sharana de Shantala Shivalingappa i Ferran Savall al Teatre de Salt dins el marc del Festival Temporada Alta 2014. Els dos artistes es retroben per crear aquest projecte basat en la improvisació i l’espontaneïtat. Van aconseguir captar l’atenció i despertar la sensibilitat del públic, que tot i el fred, van assistir al teatre i van aplaudir amb entusiasme.

L’espectacle ens fa entrar de seguida en una atmosfera molt íntima i propera. Com si fos una sala d’assaig, l’escenografia consisteix en un sofà, una tauleta amb te i algunes cadires. Ells estan asseguts al sofà parlant quan el públic entra i just després Savall ens explica com aquest espai és el seu espai de creació i el que volen és buscar aquesta proximitat amb el públic.

Així doncs, ens endinsem a la seva sala d’assaig on dins d’un ambient molt agradable, hi trobem una fusió de diàlegs commovedors. Shantala escolta amb molta atenció la música que li proposen i es mou amb precisió però sobretot amb una gran predisposició i subtilesa que ens deixa bocabadats. A cada ball que ens proposa, veiem una historia diferent i única. Així, trobem un diàleg molt sincer entre músic i ballarina que es torna màgic perquè s’està creant al moment, davant dels nostres ulls.

El que agrada de Impro Sharana no és només el virtuosisme que veiem sinó la gran complicitat que hi ha entre els artistes, veiem uns músics i una ballarina que s’aplaudeixen i s’abracen entre ells després de cada peça. I aquesta atmosfera de confiança desperta un somriure en l’espectador, fins i tot et venen ganes de pujar a l’escenari a improvisar amb ells.

impro text

Uns músics excel•lents que ens presenten una mescla d’instruments i de músiques difícil d’emmarcar en un estil concret. Són capaços de fugir del terme “concert” i ens presenten un espectacle on ens fan còmplices de la seva creació. Són Jordi Gaspar (contrabaix), David Mayoral (percussió), Nedyalko Nelyalkov (flauta kaval) i Driss el Maloumi (llaüt) els que ens proposen un joc ple de possibilitats.

Sens dubte no perdeu l’oportunitat d’anar a veure aquest espectacle senzill i íntim de Shantala Shivalingappa i Ferran Savall.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies