Escobar: Paraiso perdido
6Valoració

L’actor porto-riqueny, Benicio del Toro, interpreta al temut narcotraficant Pablo Escobar, a ”Escobar: Paraíso perdido” escrita i dirigida pel fins ara actor Andrea Di Stefano.

La trama d’“Escobar: Paraíso perdido” se centra en Nick, un jove surfista que creu que tots els seus somnis s’han fet realitat quan va a visitar el seu germà a Colòmbia. Amb el rerefons idíl·lic de llacunes blaves i blanques platges, Nick s’enamora perdudament d’una bella jove anomenada Maria. Tot sembla perfecte fins que Nick coneix l’oncle de la jove, un tal Pablo Escobar…

La pel·lícula mostra els assassinats que va patir el país a les mans de Pablo Escobar, un personatge al que Del Toro va definir en la roda de premsa de la presentació de la pel·lícula en el Festival de Donostia com “un Jocker a Batman”, un home que va aconseguir agenollar al Govern d’un país. L’actor porto-riqueny mostra un Escobar molt variable, una persona sociable però amb un cantó fosc cada cop més evident. Un monstre desfermat disposat a qualsevol per conservar la seva riquesa.

Escobar: Paraiso perdido

”Escobar: Paraíso perdido” és una pel·lícula solvent però amb alguns punts irregulars. Hi destaca, per sobre de tot, la gran interpretació de Benicio Del Toro com Escobar. En contraposició, sembla tot un error de càsting triar a Josh Hutcherson, un actor conegut pel seu paper a la saga de “Juegos del hambre” i que no es caracteritza per ser un gran paradigma de l’expressivitat, per enfrontar-se al gran Benicio. Quan comparteixen pla, Benicio es menja Hutcherson. La manera d’explicar la història, des de la visió de Nick, tampoc no sembla la més adient. La pel·lícula acaba convertida en una estranya mescla de biopic, film d’acció i història romàntica. Tot plegat fa perdre una certa credibilitat al que explica, tot i ser una història real, encara que el seu director sap com fer que el film mantingui el pols, i capti l’atenció fins al final.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies