“Journey to freedom” de Michelle Williams
7Valoració

La menys popular de les exDestiny’s Child ens sorprèn amb un interessant disc en el que el R&B i el soul es ruixen de bon gust i millors arranjaments. Es tracta de “Jorney to Freedom” el quart àlbum de la Williams, una selecció de dotze temes en els que la cantant ha posat tota la seva essència i tota la seva fe, de la més cristiana. Aquesta fe que mou muntanyes i que l’ha proporcionat el seu millor disc fins avui.

El seu anticipadíssim primer senzill, “If We Had Your Eyes”, és una joia. Cantada al costat d’una gran veu com la de Fantasia, el tema ve a ser una oració per demanar a Déu que ens faci més sensibles al dolor i necessitats dels altres. Increïble base, gran tornada i cors sublims. Solemne. La cançó no només va entrar en charts de R&B sinó també en els de Gospel.

Després vindria “Fire”, una altra peça de gust exquisit, en el que el joc de cors torna a hipnotitzar-nos, com en una hipotètica mescla millorada entre Mariah Carey i Brandy. I més tard “Say Yes”, el senzill que ha precedit la publicació de l’àlbum, cantat a trio amb les seves col·legues Beyoncé i Kelly Rowland, i mostrant sense cap embut aquest vessant religiós de la Williams. No oblidem va créixer envoltada de Gospel. “When Jesus Say Yes, nobody can say No”, resa la cançó. I quin bon rotllo dóna, amb aquest ritme tan afro i aquestes ganes amb que el trio de veus abraça les seves arrels.

Imatge promocional de "Journey to freedom" de Michelle Williams

Després d’aquests senzills no calia gaire fe per esperar alguna cosa bona del disc, i aquí trobem temes com el positiu “Yes”, el preciós “Free” o el refrescant migtemps “Just like You”. Tot això sense cap edulcorant. Llàstima que la resta del disc no quedi a la mateixa alçada, per molt que la fe en Williams ja no ens la tregui ningú. Amén.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies