“Si el vòmit fos una pel.lícula, aquesta seria la seva banda sonora”. Amb aquesta gràfica descripció va decidir definir un crític de la MTV el que era Cannibal Corpse.Per la brutalitat de la seva música, a més del gore de les seves portades i lletres explícites, ningú s’atreviria a rebatre’l. Brutal death metal i lletres violentment crues. Amb 12 discs al seu darrera, presenten el seu nou àlbum “A skeletal domain”.

Va ser al 1989 quan el grup va tocar al seu primer concert a Buffalo, un any després de la seva creació. Després de 25 anys (que no son pocs), les novaiorquesos son ja un dels grups amb major renom mundial entre les files metaleres. Cosa molt meritòria, ja que en la música, son comptats els que romanen imbatibles a les llistes de ventes. 25 anys a les esquenes, i Cannibal Corpse segueixen despertant l’admiració dels amants del gènere, tant joves com experts en el tema. El seu cantant actual, George Fisher, fins i tot va servir d’inspiració pel personatge principal d’una sèrie (Nathan Explosion de la sèrie Metalocalypse).

 

Cannibal Corpse

 

Però no tot ha estat fàcil per la banda, ja que han estat censurats a diversos països (Alemanya o Austràlia), prohibida la venta dels seus discos, no els deixaren actuar i fins i tot al seu propi país s’han vist atacats per polítics conservadors que assumien que el grup animava a la violència fins al punt de manifestar que “violaven la decència humana”. A pesar d’això, Cannibal Corpse ha seguit traient discs i fent la seva música, per alegria dels seus seguidors i horror dels seus detractors.

Ara vindran a Espanya el 24 d’Octubre a la sala Razzmatazz (Barcelona) i el 25 d’Octubre a la Sala Arena de Madrid, acompanyats de Aeon i Revocation. La primera vegada que van decidir trepitjar les nostres terres, va ser en la seva penúltima gira, al 2009, quan presentaven “Evisceration Plague”. Des d’aleshores, els fans espanyols porten molt de temps una nova oportunitat de veure’ls. La pregunta és si seguiran mantenint aquesta energia amb el pas dels anys. El 24 i 25 d’aquest mes podrem comprovar-ho.Dia: 24 Octubre (Barcelona-Razzmatazz) i 25 Octubre (Madrid-Sala Arena)

Precio: 27€

Compra entradas

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies
X