Annabelle
4Valoració

The conjuring” és una de les millors pel•lícules de terror dels últims anys i tot i que la història principal estava molt ben construïda, al film destaca el segment inicial, protagonitzat per una nina terrorífica, l’Annabelle. Tots ens vam quedar amb ganes de saber més d’ella i veient el seu èxit la maquinària de Hollywood es va posar en marxa per donar-nos el que volíem.

Annabelle” ens explica l’origen de la vinculació entre la nina i el mal. El matrimoni protagonista té una col•lecció de nines i entre elles està l’Annabelle. Una nit una parella de pertorbats els ataquen i això significarà el punt de partida de la possessió d’Annabelle.

La història té un punt de partida interessant però falla a l’hora d’explicar-nos alguna cosa amb Annabelle que sigui mínimament interessant. Ens trobem davant d’una pel•lícula massa estàndard, de manual (però manual dolent) i que no ofereix cap sorpresa. John R. Leonetti no és James Wan i tot i que intenta replicar les atmosferes i la manera de construir els ensurts, no en sap i és totalment incapaç d’oferir un nivel de tensió constant al llarg del metratge. La història uneix elements de moltes pel•lícules del gènere però es fixa especialment (i sense cap tipus d’èxit) en “La semilla del diablo”, i té un desenvolupament irregular i poc emocionant. No acompanyen tampoc uns protagonistes poc carismàtics, amb els quals és difícil identificar-se. És terrible dir que no t’interessa massa el destí dels personatges ja des dels primers minuts perquè li treu a la pel•lícula tota capacitat d’emocionar.

annabelle

En definitiva, “Annabelle” va rebre una acollida molt freda a Sitges i és d’esperar que a la seva estrena oficial no aconsegueixi arribar com ho va fer “The conjuring”. I això és així perquè els cinc minuts que la pel•lícula de Wan dedicava al personatge eren molt més terrorífics que els 90 d’aquesta pel•lícula, on la nina perd tota la presència pertorbadora que tenia.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies