Un dels plats forts del dia era l’arribada a Sitges dels “Relatos Salvajes” de Damián Szifrón, després del seu pas per San Sebastián on tan bons comentaris va rebre. L’ha acompanyat l’última pel·lícula de Takashi Miike, “Over your dead body“. A més, Antonio Banderas ha arribat avui a Sitges en la jornada més intensa del Festival, per a recollir el Gran Premi Honorífic i presentar la seva nova pel·lícula, Autómata, dirigida per Gabe Ibáñez.

RELATOS SALVAJES

Relatos Salvajes

Aquesta comèdia negra ha triomfat a Sitges com ho ha fet a tots els llocs on ha arribat. Les claus del seu èxit són un guió molt ben escrit i divertit, un repartiment excel·lent i una falta de complexos sorprenent.

Relatos salvajes” està formada per sis històries, que parteixen de situacions quotidianes per convertir-se en conflictes embogits que mostren el salvatgisme de la humanitat. Així, un viatge en avió, un petit conflicte entre dos conductors o un casament es converteixen en bromes macabres i, en algun cas, fins i tot mortal.

Històries curtes, intenses i plenes de moments sorprenents són els ingredients principals d’aquesta pel·lícula dirigida i escrita per Damián Szifrón. El repartiment compta amb Ricardo Darín, Oscar Martínez, Leonardo Sbaraglia, Érica Rivas, Rita Cortese, Julieta Zylberberg o Darío Grandinetti entre molts altres. En conjunt, una de les pel·lícules de la temporada.

OVER YOUR DEAD BODY

Over Your Dead Body

L’última pel·lícula de Takashi Miike és una petita decepció, no tant perquè sigui una història dolenta sinó més aviat per la seva innecessària lentitud.

La història mescla els assajos d’una obra de teatre amb el drama que viuen els protagonistes, parella també fora de l’obra. Els esdeveniments es mesclaran fins a arribar a un final completament tràgic.

Tot i que està rodada amb elegància, com sempre en les pel·lícules de Miike i la història té moments interessants quan uneix ficció i realitat, el desenvolupament lent i la falta d’acció fan que “Over your dead body” sigui bastant avorrida.

 BANDERAS I “AUTÓMATA”

La presència d’Antonio Banderas ha engegat els flaixos i ha despertat una accentuada atenció mediàtica. L’actor malagueny ha vingut a recollir el Gran Premi Honorífic del Festival, que en aquesta edició també ha estat concedit a Roland Emmerich. Banderas ha arribat amb el seu nou film sota el braç,Autómata”, on interpreta el paper de Jacq Vaucan, un agent d’assegurances d’una companyia robòtica en la que afronta un descobriment vital. El film col·loca l’espectador en un context de ciència-ficció realista i planteja un escenari futur però plausible, tot especulant sobre el moment en què la intel·ligència artificial pugui superar la intel·ligència humana.

Ja us vam parlar d'”Autómata” en el Festival de San Sebastián. Com no ens va agradar massa- per no dir gens- us remetem a aquella crònica.

L’arribada de Banderas ha reunit una multitud, tant quan ha arribat a l’Hotel Melià Sitges –on ha estat rebut per l’alcalde de Sitges, Miquel Forns, i el director del Festival, Àngel Sala–, com quan ha trepitjat la red carpet acompanyat de Gabe Ibáñez. L’actor ha pujat a l’escenari a recollir el Gran Premi Honorífic que li ha concedit el Festival per la seva trajectòria cinematogràfica. Banderas ha manifestat el seu agraïment per aquest reconeixement, que ha volgut dedicar a una de les persones amb qui més treballa colze a colze i que és la productora executiva d’Autómata: Yolanda Jiménez Polonio. Durant el seu parlament, Banderas ha qualificat la seva vida “com la ciència-ficció: que un nen de Màlaga hagi pogut fer aquestes pel·lícules em sembla increïble”.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies
X