[Texto en castellano]

Els jesterheads estan d’enhorabona. In Flames, una de les bandes més reconegudes de l’escena del metal mundial, van publicar al setembre “Siren Charms”, el seu nou disc, i estan fent una gira mundial per promocionar-lo; i no contents amb això, han decidit fer tres parades al nostre país.

Des de l’any 1994, any en que van publicar el seu debut amb “Lunar Stain”; els suecs han estat incombustibles, ja tenen ni més ni menys que 11 àlbums d’estudi, 3 EP’s, 2 discos en directe i 4 DVD’s al mercat. Des d’alehores, grups molt rellevants del món del metal han senyalat a In Flames com una influència a l’hora de desenvolupar la seva música (artistes com Chimaira o els japonesos Blood Stain Child) i una de les seves cançons va participar a la banda sonora de la pel.lícula “Freddy vs Jason”.

Se’ls coneix com els pares del “death metal melódico”, tot i que des de l’inici de la seva carrera, la banda ha tingut molts canvis, tant en els seus integrants com en el seu estil. Del death metal melòdic més dur i sons guturaks que predominen als seus primera àlbums (com a “The Jester Race” o “Whoracle”), In Flames ha evolucionat cap a un ritme més melòdic apreciar en les seves últimes creacions (“Sounds of a Playground Fading” o su último trabajo).

Aquest tipus de variacions en la seva música, els ha fet arribar a un públic mñes ampli, el que els ha portat a vendre milions de copies a tot el món i guanyar 4 premis Grammi (premis de la música sueca), fins en 3 ocasions al Millor Àlbum de Hard Rock /Metal i 1 a l’Exportació Sueca; i un altre premi dels famosos Metalhammer Golden Gods a la “Millor banda internacional”.

In Flames

A “Siren Charms”, podem trobar 11 interessants temes amb tocs de metalcore i l’estil genuí de la banda mesclat ambla veu melòdica i els guturals d’Anders Fridén, una col.laboració amb Emilia Fields a “When the world explodes” i fins i tot cançons en les que els fans del grup posen veu als corus. El disc es troba disponible a Itunes i Spotify per escoltar-lo i descarregar-lo, mentre que a Youtube ja podem veure els videoclips de “Rusted Nail”, “Through Oblivion” i el lyric video de “Everything’s gone”.

La última vegada que vam veure a In Flames al nostre país va ser el 2012 al festival “Costa de Fuego” de Benicàssim (Valencia), on sobretot van interpretar cançons de l’àlbum “A Sense of Purpose”, juntament amb temes del disc que promocionaven en aquell moment (“Sounds of a Playground Fading”), i algunes de les seves cançons més conegudes de recents àlbums, com “Take This Life”, “The Quiet Place” o “Only for the Weak”. No obstant, molts seguidors dels inicis del grup van trobar a faltar cançons dels primers discos.

Aquesta vegada, In Flames ve a portar-nos la seva música a Espanya juntament amb els grups Wovenwar i While She Sleeps (ambdos grups de metalcore). Actuaran a Espanya en tres ocasions: El 7 d’Octubre a la sala La Riviera (Madrid), el 8 d’Octubre a la sala Razzmatazz (Barcelona) i el 9 d’Octubre a la sala TBA (Zaragoza). De nou, la pregunta que es fan els fans es: ¿Tocaran temes del nou disc o pel contrari complauran als seus fans més antics i interpretaran cançons dels primers discs? Haurem d’esperar fins al 7 d’Octubre per comprovar-ho.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies