"My everything"- Ariana Grande
5Valoració
Aquesta noia té un do. La seva veu. Amb ni tans sols 20 anys va sorprendre a tothom amb el seu debut “Yours Truly”, de la mà de Babyface com a principal mecenes. La mini Mariah Carey li van dir, i cantant revolució la van nomenar. Número 1 en vendes als EUA amb un disc en el que Grande apareixia com coautora en la majoria de temes. Semblava clar que Ariana conjuminava tots els requisits per deixar de ser la miniversió d’algú i consolidar el seu nom com una de les grans veus de la música pop i el R&B.
Tot i així, després de la publicació del seu segon i esperat àlbum, “My Everything”, sembla que Ariana confia més en la seva llarga melena que en les seves dots musicals, i és que les seves ànsies de menjar-se el món l’han portat a canviar de productors a la recerca d’un so molt més comercial i, alhora, impersonal. David Guetta, Rodney Jerkins, Benny Blanco o Zedd són alguns dels noms que signen part dels 12 temes que inclou el disc, en els que Ariana Grande només hi apareix com a coautora en tres. Un disc que crida l’atenció també per les col·laboracions d’Iggy Azalea, Big Sean, The Weeknd o ASAP ferg. Un estudiat poti-poti que l’ha proporcionat temes tan interessants com “Break Free”, en el que han unit esforços el dj rus de moda Zedd i l’experimentat -i omnipresent en gairebé tot l’àlbum- Max Martin, el productor dels Backstreet Boys, Britney Spears o Katy Perry (de fet “Break Free” sembla escrit per a ella). O “Trouble” un eurovisiu tema servit en safata per Guetta, un “Euphoria” (de Loreen) a mig gas. Entre el més interessant es troba “Love me Harder”, el duo amb The Weenkd, on Ariana es fon amb un synth-pop d’allò més evocador.
arianagrande
El disc es completa amb algunes cançons que bé podrien ser descarts del seu anterior disc, on la bella veu de Grande no aconsegueix obviar la insipidesa de moltes de les composicions, o alguns despropòsits com “Break My Heart Right Back”, que sampleja a Diana Ross i només aconsegueix que trobem a faltar a Diana Ross; o “Bang Bang”, tema inclòs com bonus track en el que Ariana forma un trio estrafolari al costat de Jessie J. i Nicki Minaj.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies