L’any 2004, ara fa 10 anys, “Friends” s’acomiadava de l’audiència després de 10 temporades.  Chandler, Ross, Rachel, Joey, Monica, Phoebe , dèien adéu acompanyats de 52,4 milions d’espectadors en una xifra històrica, que la va convertir l’adéu de “Friends” en un dels més vistos de la història de les sèries nord-americanes.

Van ser 10 temporades de cafès al Central Perk i d’un munt de records que han queda encorats a la memòria dels joves que somiaven amb la vida d’aquells amics: la música de Rembrants a l’inici de la sèrie, Janice i el seu “Oh, dios mio”, l’estranya feina de Chandler, les butaques per veure “Los vigilantes de la playa”, el futbolin en el pis de Joey i Chandler, Ross permanentment enamorat de Rachel, els cameos d’actors famosos com Brad Pitt quan encara era parella d’Aniston, el “armadillo navideño”, Joey i la recerca eterna de feina com actor, la mimada Rachel, la maniàtica Mònica, els dinosaures de Ross i la seva exdona lesbiana, el “tio gordo desnudo”, l’”smelly cat” de Phoebe…

Hi ha un munt per recordar. Si vau ser fans de la sèrie segur que teniu els vostres moments preferits. Nosaltres hem triat deu, i podrien haver estat vint o trenta. Esperem que us portin bons records i que, com llavors, us facin arrencar un somriure.

El de THE REMBRANDTS: “I’ll Be There For You”

El de la Janice – “Oh, dios mio”

El d’Smelly cat

El de les “7 zonas erógenas”

El del club “odio a Rachel”

El de les butaques de Joey i Chandler

El del “armadillo navideño”

El de Chandler fent petons a totes

El de l’actor que escopia a altres actors

El de l’intercanvi de pisos

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies
X