Tap Factory
6Valoració

Versió en castellà

Al Teatro Nuevo Apolo, amb una ubicació excepcional en ple centre de Madrid, podem gaudir de Tap Factory, un espectacle en el que es donen la mà la percussió, el claqué, la dansa i les acrobàcies, tot plegat en clau d’humor a fi de delitar l’espectador i durant dues hores de frenesí rítmic.

La posada en escena és senzilla; un espai únic en el que l’acció, estructurada en dos actes amb una pausa de 15 minuts entre els, transcorre de principi a fi sense un fil conductor que enllaci els diferents números. A manca de text el que trobem en aquest espectacle és ritme, i el trobem a caudals. I és que als nois de Tap Factory no els fa falta obrir la boca per fer el seu art i aconseguir, sense que te n’adonis, que els teus peus es moguin per sota de la butaca intentant compassar els sons que ens arriben des de l’escenari.

Si parlem de la percussió s’ha de reconèixer que aquest espectacle no és pioner dins del seu gènere encara que tampoc es queda enrere; podrem veure que qualsevol cosa és susceptible de ser utilitzada com a instrument. La part humorística, purament mímica amb alguna onomatopeia ocasional pot resultar-nos una mica pueril i les ocasions en les que s’intenta implicar al públic resulten una mica pobres. un dels acròbates crida especialment l’atenció; pels seus salts i per l’elegància dels seus girs, o potser perquè el tipus tenia una cara simpàtica en la qual lluïa en tot moment un somriure contagiós que no va esborrar en cap moment malgrat la dificultat dels moviments que realitzava.

Però si hi ha alguna cosa per la qual val la pena anar a veure Tap Factory és pel claqué; quatre ballarins versàtils que apart de donar-li al bombo (literal) fan floritures amb les seves sabates en una exhibició de virtuosisme dansaire on el terra és només un lloc més en el qual claquetejar. Em sorprèn que un d’ells ens va mostrar com es balla claqué… ¡fent puntes!

Potser la seva durada ens pugui semblar excessiva i la pausa, per als que aguantem bé sense anar al bany, sigui una mica llarga, el que refreda l’ambient. A partir del segon acte, en alguns moments, la sensació és que es repeteix, però en el seu conjunt, Tap Factory és un espectacle que val la pena anar a veure, en especial si mai us heu regalat unes entrades per a un show d’aquestes característiques.


Es pot veure a: Teatro Nuevo Apolo

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies
X