Superman/Wonder Woman Num. 01
4Valoració

Després de relacions fallides amb humans, Superman i Wonder Woman han trobat en l’altre un amor correspost. Portar la seva recentment estrenada relació en secret, mentre s’uneixen com a companys per salvar el món, serà el principal objectiu d’aquesta poderosa parella.

Abans de llegir Superman/Wonder Woman, un espera trobar-se amb una història sobre dos superherois rebutjats, que han tingut problemes amb antigues relacions pels seus poders i el que aquests comporten, i que ara han trobat un suport l’un en l’altre per viure una profunda relació amorosa.

Després de llegir Superman/Wonder Woman, un s’adona que acaba de presenciar una comèdia romàntica amb tocs fantàstics. La Princesa Amazona i l’Home d’Acer, que en la hipotètica versió cinematogràfica d’aquest número estarien interpretats per Jennifer Aniston i Hugh Grant, ens mostren que, encara que siguin els dos éssers més poderosos de la Terra, la seva relació amorosa és bastant simple.

El guionista Charles Soule presenta un text i uns diàlegs buits per explicar el que hauria de ser un especial i profund enamoriscament, però que es converteix en un festeig entre l’home “machote” i la dona que es deixa protegir. El correcte treball de Tony S. Daniel deixa bastant que desitjar, no perquè no tingui talent sinó perquè el guió no li permet retratar unes escenes prou èpiques per a fer justícia a la unió entre aquests dos grans personatges.

Tant és així que al lector li pot arribar a semblar que, encara que en el títol estigui també el nom d’ella, Wonder Woman no fa més que convertir-se en una nova Lois Lane que recolza al seu estimat perquè aquest té molts problemes interns (els d’ella no importen). Això fa que, encara que és ben sabut que la guerrera és molt més forta que l’extraterrestre, gairebé deixi de ser una superheroïna per transformar-se en una dama en dificultats a qui Superman ha de salvar en més d’una ocasió. I fins i tot ha de demostrar-li el mascle que és en una baralla contra el seu germà Apol·lo

Superman/Wonder Woman

En definitiva, Superman/Wonder Woman no dóna molt de si, doncs és simplement una rebaixa en la personalitat dels dos herois per transformar-los en dos adolescents que tenen una relació “pastelosa” i consulten els seus dubtes als seus amics. I tot això mentre lluiten només contra enemics re-utilitzats de Superman com Doomsday o General Zod. Només tres conceptes se salven d’aquest número: el petit crossover amb Justice League Of America, el cameo de Tintín, i, sobretot, Batman fent de “col·lega confident”.


Editorial: ECC
Pàgines: 104
Preu: 9,95 €
Guió: Charles Soule
Dibuix: Paulo Siqueira, Tony S. Daniel

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies