Locke
8Valoració

Locke pertany a aquest tipus de cintes que pretenen construir, sense recórrer a els esquemes més típics del gènere pel que fa a recursos cinematogràfics, una història fent ús principalment de la imaginació i sobretot la capacitat narrativa per convèncer a l’espectador i mantenir-ho pegat al seient.

Ivan Locke és un brillant constructor, porta la seva vida sota control absolut fins que una sèrie d’esdeveniments desencadenen en un viatge redemptor.

Com en altres obres similars tipus Buried però amb un caire més dramàtic que no de thriller, Locke construeix sobre els seus fonaments un drama molt humà mitjançant la brillant interpretació d’un únic actor principal visible, en aquest cas un Tom Hardy com a epicentre d’una sèrie de personatges que donaran forma al seu univers, arribant a tal nivell de detall que emfatitzarem totalment amb ell i formarem aquesta imatge a la nostra ment gràcies a la profunditat amb la qual es mostra la seva història, en un tour de force sota llums desenfocades a la carretera on fins i tot tindran cabuda aspectes psicològics i decisions morals.

Una gesta realment lloable, destacable i original per parts iguals ja que en essència es tracta d’una situació mundana al cap i a la fi, però que gràcies al fantàstic ritme i a la intel•ligent gestió de recursos, el director aconsegueix dur a bon port el projecte.

Potser els primers minuts siguin massa estranys per al públic, potser passats aquests primers moments un esperi un canvi d’escenari o de personatges, però pels que aconsegueixin connectar i es mostrin interessats a saber el següent pas, sens dubte l’experiència val la pena i el resultat final és el d’una cinta original, ben pensada i executada.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies