Lou night
3Valoració

“Lou Night es un divertido show en el que Loulogio conduce, junto a “Haciendo la mierda”, Enzo Vizcaíno y el dúo cómico-musical “Los Martínez” (más alguna colaboración sorpresa) un espectáculo donde perpetran un late night en directo. Una representación provocadora, donde satirizarán el mundo de la televisión y el entretenimiento, fieles a su estilo.”

Per poder saber el que en realitat es va veure al Capitol el 27 i 28 de juny, s’ha de corregir una mica la sinopsi que se’ns ofereix. Lou Night no és un divertit show (simplement és graciós en alguns moments), no hi ha cap tipus de conducció i un ni recorda durant l’espectacle que s’està presenciant un late night. Dir que és una “representació provocadora” és com dir que Hitler es va aixecar amb mal peu aquell primer de setembre. En pocs moments es veu que satiritzin realment amb el món de la televisió i l’entreteniment. I quant a la declaració de “fidels al seu estil”, s’hauria de canviar per “fidels a una part del seu estil: la més estúpida, vulgar i masclista”.

Amb tres conceptes es pot definir Lou Night: un fal•lus per acabar cada frase, un qualificatiu groller per definir a les dones (inclús arribant a insultar directament a l’actriu Carmen Machi) i molts espermatozoides enllaunats disposats per ser utilitzats en qualsevol conversa. Tres paraules sobre les quals es construeix tot el guió de l’espectacle (perquè, encara que no ho sembli, té guió), on es desprèn testosterona pròpia de xavals de 13 anys, amb qui sembla que sintonitzen més les bromes. Durant la representació hi va haver incidències tècniques, organitzatives i una clamorosa falta d’agilitat. Amb això, l’espectacle s’allunyava encara més d’una representació de qualitat pròpia del Capitol, per convertir-se en una gala escolar de final de curs en la que uns nens maleducats feien un show poc assajat.

Loulogio va demostrar no ser capaç de portar una funció amb la mateixa gràcia amb la qual porta els seus vídeos. A part de les bromes de mal gust no aptes per a dones (ni per a cap home que hagi superat la fase evolutiva dels neandertals), s’ha de ser un expert en youtubers i en l’estil de cadascun per poder entendre molts dels gags. I aquests no tenen la frescor ni l’originalitat als que estem acostumats.

Lou Night Club Capitol

Tot i així, amb tot, l’espectacle puja en certs moments en els quals es fa divertit i amè. Però aquells moments són bastant limitats, ja que les bromes s’allarguen fins a l’extrem d’entrar en el terreny del mal gust i la incomoditat. Sembla que els nou homes que componguen l’elenc no són conscients que hi ha una transcendental diferència entre el teatre i YouTube: aquí, si no t’agrada el que veus, no pots canviar de vídeo.

En general, Lou Night podria donar molt de si, utilitzant l’humor negre de manera més elaborada però igual d’absurda. Sense haver d’arribar a la sàtira intel•lectual, s’espera de Loulogio un espectacle que utilitzi l’humor fàcil com recurs puntual i en moments on pugui certament provocar la riallada. No obstant això, Lou decideix decebre al públic. S’haurà de mastegar molt xiclet per poder sortir del show amb bon sabor de boca.


Es pot veure a: Club Capitol
Intèrprets: Loulogio, Haciendo la mierda, Enzo Vizcaíno, "Los Martínez".

2 Respostes

  1. Jorge

    ¿No escuchaste la gente reír, no? La típica critica ególatra que ignora que la reacción del público.

    Respon

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies
X