Juntos y revueltos
8Valoració

Jim (Adam Sandler) i Lauren (Drew Barrymore) es coneixen durant una desastrosa cita a cegues en la que decideixen no tornar-se a veure. Però per capricis del Destí, es tornen a trobar en un viatge a l’Àfrica, on hauran d’aprendre a conviure com una parella.

Els nens de blau i les nenes de rosa. Encara que no sembli fet a propòsit, el missatge de “Juntos y revueltos” es pot interpretar d’aquesta manera. Amb un pare amb filles masculinitzades, d’una banda, i una mare que no és capaç d’ajudar als seus fills amb els temes que es relacionen amb la figura paterna, d’una altra, sembla que els primogènits han de tenir un pare i una mare per poder estar equilibrats, i poder exercir així la seva funció social. Però aquest idea, per sort, s’ofega dins d’una altra molt més emotiva, que resulta ser amb la que es queda el públic: l’esperança.

Adam Sandler (“The Wedding Singer”), en el paper d’Adam Sandler, i Drew Barrymore (“50 First Dates”), en el paper de Mònica Geller, s’enamoren de nou i per tercera vegada en aquesta nova comèdia romàntica per adults. Dos pares, ella divorciada i ell vidu, pateixen una catastròfica cita a cegues que cap dels dos vol tornar a repetir. Cada un per la seva banda, Jim amb tres nenes i Lauren amb dos nens, intenten avançar en la vida diària i portar-la el millor que poden. Però les vacances arriben i les dues famílies aconsegueixen, per casualitats de la vida, un viatge a Àfrica el que hauran de compartir habitació i conviure com una sola unitat familiar. Però entre hil·larants problemes i esbojarrades situacions, sorgirà l’amor entre aquests dos personatges que només busquen una segona oportunitat per estimar i ser estimats.

Juntos y revueltos

Així doncs, l’espectador assisteix a una divertida a la par que emotiva història d’amor adult, amb prototípiques situacions de comèdia romàntica. Una pel·lícula que beu dels elements propis del que podria ser el “gènere Sandler”, amb el seu estimat i adaptable personatge de sempre: passiu, graciós i adorable.

“Juntos y revueltos” és una pel·lícula ideal per qualsevol espectador que acudeixi al cinema amb l’expectativa de gaudir d’una comèdia romàntica i fàcil, però que en aquest cas complau al públic mitjà amb el seu bon ritme, els seus gags passats de rosca i el viatge amorós dels protagonistes. Tot això disposat per provocar unes saludables riallades i fer passar una bona estona de desconnexió. Objectiu complert.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies