Chaplin XXL
8Valoració

“El 7 de febrer de 1914 es va estrenar “Carreras sofocantes”, el primer curtmetratge mut, dirigit per Henry Lerhman i interpretat per Charles Spencer Chaplin, Charlie Chaplin. En aquell film d’uns pocs minuts, s’observa per primer cop un estrany personatge de pantalons amplis, armilla ajustada, bombí i bastó flexible. Havia nascut Charlot, el millor i més gran còmic de la història de la cinematografia mundial”

La companyia Teatro del Barro, amb motiu d’aquest centenari, rendeix homenatge a Charles Chaplin fent un repàs als moments més representatius de la filmografia de l’actor a “Chaplin XXL“.

Sota la direcció de Nacho Marraco i Carles Castillo, també responsables de la dramatúrgia, Oskar Redondo interpreta a un Charlot molt ben caracteritzat al que acompanyen Carmen Morey en el paper de Hannah i l’aparició especial de Luis Callejo com a client i cambrer.

En un espai escènic senzill però funcional i una correcta il•luminació a càrrec de Javier Botella, s’enllacen, amb bon ritme i coherència, alguns dels personatges més emblemàtics interpretats per Chaplin, destacant el magnífic barber que afaita a un client al ritme de Brahms.

Nacho de Lucas interpreta al piano la música que acompanya tota la funció. L’únic moment on l’espectador pot perdre el fil, és quan sona “Imagine” de Lennon. Si bé el missatge de tan coneguda cançó té sentit amb el que passa a escena, descontextualitza i desconcerta per anacrònica.

Chaplin XXL” farà les delícies dels amants d’aquest gran actor, de manera que si ets fan de Charlot, és una bona manera de començar la nit dels dimecres.


Es pot veure a: Teatro Arlequín
Text: Nacho Marraco i Carles Castillo
Intèrprets: Oskar Redondo, Carmen Morey i Luis Callejo.

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies