La gran ilusión
9.5Valoració

Elegant al•legat a la màgia, i en majúscules. És el sabor que deixa l’espectacle que Antonio Díaz, El mago Pop, presenta aquests dies al Teatre Coliseum de Barcelona. Amb elegància, ironia i comicitat, El mago Pop posa en escena alguns dels més sorprenents trucs, deixant per al final els més espectaculars.

Bocabadats. D’aquesta guisa surten els espectadors del teatre Coliseum quan l’emoció del seu últim truc encara es palpa a l’ambient. La gran ilusión (homònima de la pel•lícula de Jean Renoir filmada el 1937) conta la història d’Antonio Díaz, qui no ho sap però hi viu a l’interior del seu propi espectacle –Magic life, una mena de El Show de Truman- segons relaten en diferents fragments de vídeo els actors catalans Josep Maria Pou i Emma Vilarasau i el cantant Joan Dausà. En paral•lel, el mag alterna diferents trucs de màgia, que viatgen des del maneig magistral de les cartes fins a l’aparició estel•lar d’un conill blanc.

Al conjunt de l’espectacle contribueix, i molt, la posada en escena: Un espectacular tapís de l’skyline novaiorquès il•lumina l’escenari, on predominen els jocs de llums, d’especial protagonisme en trucs estel•lars i, per suposat, la música, envolupant i seductora, a parts iguals. Tots i cadascun dels elements ajuden Antonio Díaz a crear una atmosfera tan agradable com espectacular, on també tenen important responsabilitat les tres hostesses, ballarines, filmadores i assistents (són una mescla eficient de tots els perfils) que hi participen.

La gran ilusión Antonio Díaz

I és que El mago Pop domina, ordena, executa, triomfa. Amb una certa supèrbia, pròpia del que sap que controla cada detall d’allò que fa, conquista al públic amb la seva joventut. Un “tio listo” que genera il•lusions en el públic i que ja ha aconseguit ser Premi Nacional de Màgia i, fins i tot, tenir un programa propi a la televisió, al Discovery Max. Recentment ha estat guardonat amb el premi de la Fundació Catalunya-La Pedrera al millor espectacle de la 25a edició de La Mostra d’Igualada- Fira de teatre infantil i juvenil, on el públic li va atorgar la puntuació més alta de la història del premi. Un “tio listo” que (sempre) deixa amb la boca oberta.


Es pot veure a: Teatre Coliseum
Intèrprets: Antonio Díaz

Envía una resposta

La teva adreça de mail no es publicarà

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal d'oferir la millor experiència d'usuari. Si continues navegant estàs donant el teu consentiment a l'acceptació de les mencionades cookies i de la nostra política política de cookies, fes click a l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies